Middag

Fargerike retter og lun stemning. I Sommerros storstue serverer vi klassiske brasserieretter alle skal like. Med de sesongbaserte råvarene tilpasses menyen etter årstidene, så du alltid kan prøve noe nytt – om du ikke er vanedyret som går for favoritten hver gang. Kom for den gode middagen og bli for opplevelsene i huset!

Frokost

Klassisk, raus og med en smak av Frogner. Velg mellom våre utvalgte godbiter i buffeten eller få kokken til å lage en av sine spesialiteter bare til deg. Ferskt, sunt og energirikt, akkurat det du trenger til å starte dagen med den gode magefølelsen.

Brunsj

Kraft i høyttalerne og varme brunsjretter. Som huset selv, er også brunsjen på Sommerro med en norsk tvist. Alt for å gi deg den rette helgestemningen. Her finner du klassikere du elsker, laget av det beste Oslo har å by på.
Sett av god tid, da det er fare for at du blir sittende helt frem til middag– eller når cocktailbaren åpner. Og ja, det er lov å danse!

Lunsj

Ekspedisjonshallen setter standarden for dagen med god energi, mat og atmosfære. Et sted for de hyggelige samtalene med venner og familie, de mer viktige møtene mellom kolleger, og alt i mellom. Her kan du lene deg tilbake mens vi serverer klassiske lunsjretter for alle og enhver.