OPPLEV MER

Få mer ut av oppholdet ditt på Sommerro med en av våre nøye sammensatte pakker, som gir deg mer for mindre på tvers av overnatting, restauranter, kultur og velvære.

Svøm på taket
Rooftop Romance

Unn dere et uforglemmelig avbrekk på Norges eneste takterrasse med oppvarmet basseng og badstue, der du også kan nyte solnedganger og utsikten over Frogner og Oslofjorden. Rommene våre er romslige, elegante og er utstyrt med alt for komfort for en uforglemmelig pause fra hverdagen. Book et bord i en av våre syv restauranter, og hvil godt i en av våre myke senger. Book nå og ta en velfortjent pause.

Overnatting Takterrasse med basseng og badstue Frokost i Ekspedisjonshallen Tilgang til 400 kvm gym
Mer for mindre
Stay More Save More

Hvis du bor hos oss i mer enn én natt, byr vi på opptil 25 prosent avslag på hele oppholdet ditt - uansett romkategori. Hvert av våre 231 rom er som en reise tilbake i tid - til den glamorøse art deco perioden på 1930-tallet.

Overnatting Tilgang til 400kvm gym Frokost i Ekspedisjonshallen
Velvære & middag
SOMMERRO Staycation

En staycation på Sommerro med venninne, kjæreste eller mor - enten om du bor i nabogaten, eller kommer langveis fra. Sjekk inn i en av våre vakre art deco rom, spis deg mett i populære Ekspedisjonshallen, og nyt en lang og behagelig natt i våre spesialdesignede senger. Et besøk i velværeparadiset Vestkantbadet gjør drømmedøgnet komplett.

Overnatting Inngang til Vestkantbadet 3-retters middag i Ekspedisjonshallen Frokost Inngang gym
Inkludert middag
HJERTET AV FROGNER

Opplev bydel Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker. Med denne overnattingspakken får du både frokost og 3-retters middag i vårt pulserende brasserie, Ekspedisjonshallen.

En natt på Sommerro Frokost 3 retters middag i Ekspedisjonshallen
Inkludert massasje
8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

En natt på Sommerro 3-retters middag i Eksepedisjonshallen 50 min massasje Frokost
BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på ærverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer.

En natt på Sommerro Champagne på rom Spa-kit Inngang til Vestkantbadet Frokost
5-retters på TAK
OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.

En natt på Sommerro 5-retters middag på TAK Champagne på rom Frokost

* Frokost er inkludert hver dag. Dersom du booker flere dager, vennligst merk at tillegg kun gjelder på ankomstdagen.