OPPLEV MER

Få mer ut av oppholdet ditt på Sommerro med en av våre nøye sammensatte pakker, som gir deg mer for mindre på tvers av overnatting, restauranter, kultur og velvære.

Svøm på taket
Rooftop Romance

Unn dere selv en uforglemmelig kjærestetur, og nyt varme sommerdager og fantastiske solnedganger på Norges eneste takterrasse med oppvarmet basseng og badstue. Utsikten over Frogner og Oslofjorden vil gi dere en følelse av fred og velvære, og våre fasiliteter vil sørge for at dere har alt dere trenger for å slappe av og nyte hverandres selskap. Våre romslige og elegante art deco-rom er utstyrt med alt dere trenger for et komfortabelt opphold, inkludert myke senger som vil sørge for en god natts søvn. Sommerro har alt dere trenger for en romantisk ferie for to, inkludert flere restauranter å velge mellom. Tiden er inne for å ta et skritt tilbake fra den hektiske hverdagen og skape minner sammen. Velkommen til Sommerro, hvor dere vil oppleve en uforglemmelig parferie. Book nå, og gjør deg klar for et velfortjent avbrekk fra hverdagen.

Overnatting Takterrasse med basseng og badstue Frokost i Ekspedisjonshallen Tilgang til 400 kvm gym
Mer for mindre
Stay More Save More

Hvis du bor hos oss i mer enn én natt, vil vi gjerne by deg på opptil 25 prosent avslag på hele oppholdet ditt - uansett romkategori. Hvert av våre 231 soverom er som en reise tilbake i tid - til den glamorøse art deco perioden på 1930-tallet.

Overnatting Tilgang til 400kvm gym Frokost i Ekspedisjonshallen
Velvære & middag
SOMMERRO Staycation

En staycation på Sommerro med venninne, partner eller bror - enten om du bor i nabogaten, eller kommer langveis fra. Sjekk inn i en av våre vakre art deco rom, spis deg mett i populære Ekspedisjonshallen, og nyt en lang og behagelig natt i våre spesialdesignede senger. Et besøk i velværeparadiset Vestkantbadet gjør drømmedøgnet komplett.

Overnatting Inngang til Vestkantbadet 3-retters middag i Ekspedisjonshallen Frokost Inngang gym
Inkludert middag
HJERTET AV FROGNER

Opplev bydel Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker. Med denne overnattingspakken får du både frokost og 3-retters middag i vårt pulserende brasserie, Ekspedisjonshallen.

En natt på Sommerro Frokost 3 retters middag i Ekspedisjonshallen
Inkludert massasje
8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

En natt på Sommerro 3-retters middag i Eksepedisjonshallen 50 min massasje Frokost
BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på ærverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer.

En natt på Sommerro Champagne på rom Spa-kit Inngang til Vestkantbadet Frokost
5-retters på TAK
OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.

En natt på Sommerro 5-retters middag på TAK Champagne på rom Frokost

* Frokost er inkludert hver dag. Dersom du booker flere dager, vennligst merk at tillegg kun gjelder på ankomstdagen.