UNN DEG LITT EKSTRA!

Prøv en av våre nøye sammensatte Pakker

for den totale opplevelsen av HELE HUSET Sommerro.

5-retters på TAK
OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.

En natt på Sommerro 5-retters middag på TAK Champagne på rom Frokost
Sauna- bonanza
SAUNA BONANZA

En pakke for deg som liker det hett. Ta med badetøyet og sjekk inn på Sommerro for en helg med deilige frokoster, sauna og bading på takterrassen og KOK-cruise i Oslofjorden. Like minneverdig for tilreisende byturister som lokale Osloborgere.

En helg på Sommerro Saunaguss på takterrassen 2 timer KOK Cruise Frokost
HØSTHYGGE

Ingenting sier høst som det urnorske ordet “hygge”, et konsept vi skandinavere er kjent for å omfavne, spesielt gjennom den mørkere tiden av året. Vår høstpakke inkluderer overnatting og frokost på Sommerro, en 3-retters brasseriemiddag i Ekspedisjonshallen, og tilgang bassenget og saunaen på takterrassen - et magisk sted å være under åpen stjernehimmel, med utsikt over byens kveldsliv.

En natt på Sommerro 3-retters middag i Ekspedisjonshallen Tilgang til basseng og badstue på taket Frokost
Inkludert middag
HJERTET AV FROGNER

Opplev bydel Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker. Med denne overnattingspakken får du både frokost og 3-retters middag i vårt pulserende brasserie, Ekspedisjonshallen.

En natt på Sommerro Frokost 3 retters middag i Ekspedisjonshallen
Inkludert massasje
8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

En natt på Sommerro 3-retters middag i Eksepedisjonshallen 50 min massasje Frokost
BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på erverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer. Kanskje frister det også med en tur i badstuen på taket?

En natt på Sommerro Champagne på rom Spa-kit Inngang til Vestkantbadet Frokost
BACKPACKER

Du vil ha mest mulig ut av tiden og byen. Denne pakken passer perfekt for deg som vil bo på budsjett, men leve fullt ut. Pakken inkluderer overnatting i ett av våre loftsværelser, med frokost i Ekspedisjonshallen og middag og drikke til å ta med deg videre på veien.

En natt i ett av våre loftsværelser Dagens takeaway Frokost
2-retters lunsj
LYS, KRAFT & VARME

Pakken for deg som ikke bare vil være uthvilt, men også fylle på med ekstra energi. Vi gir deg Frogners beste treningsfasiliteter, etterfulgt av en grundig sportsmassasje. Joda, du får med en dukkert i Vestkantbadet også. Sjekk ut dagen derpå med nytt overskudd.

En natt på Sommerro 2-retters lunsj Frokost 50 min massasje Inngang til Vestkantbadet