TO SØSTRE

To Søstre var arbeidstittelen til arkitektene Bjercke og Eliassens originale byggetegninger fra 1917. Nå gjenoppstår navnet i salongen To Søstre; en hyllest til byggets historie og norske klassikere. Et sted for de spesielle anledningene som fortjener en intim setting, unik atmosfære og servering av klassisk Afternoon Tea.

To Søstre blir stedet for Sommerros klassiske Afternoon Tea, og kan skilte med Champagnevogn og hjemmelagde bakevarer. I tillegg kan det leies til lukkede arrangementer.

Med plass til 65 sittende, er To Søstre den perfekte rammen for mindre konserter, lanseringer, mottakelser og markeringer. Lokalet er allsidig og fleksibelt, med muligheter til å legge til ekstra bord for buffet eller gaver, og et bakrom for garderobe. Scenen er rommets hjerte. Om du ikke spiller selv, vil et av landets meget få selvspillende Steinway-pianoer sørge for lun stemning.

Rommet har et varmt interiør i oker og bronse. Tekstilene er inspirert av maleriene til Gerhard Munthe. Rommet skinner under et stort takvindu som slipper inn naturlig lys, rammet inn av grønne og fargerike vekster.

65

Sittende

265

KVM

Facts

  • Scene
  • PA and scenelys
  • Steinwaypiano
  • Backstagerom
SEND FORESPØSEL

Krohgsalen

Krohgsalen er et av våre mest ikoniske lokaler, en gang kantine for de ansatte i Oslo Lysverker.

Historiske rom 2x 138" LED-skjermer Scene med lyd og lys
Borgfeltstuen

Borgfeltstuen skiller seg ut med sine kunstneriske detaljer og nydelige, naturlige lys.

Historiske rom Skjerm
Direktørkontoret

Dette historiske lokalet var opprinnelig direktøren for Oslo Lysverkers kontor, og viser norsk funksjonalisme på sitt beste.

Historiske rom Originale detaljer Kaffe & te
Munthe

Lokalet er oppkalt etter Gerhard Munthe, kunstneren bak de drømmende gjenfortellingene av norsk kulturarv som har inspirert hotellets interiør.

Historiske rom
Styrerom

Store vindusflater bringer utsikten inn i rommet. Delikat lyssetting og beplantning bidrar til en intim atmosfære som gjør møterommet egnet til private middager på kveldstid. Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge.

Historiske rom Muligheter for videomøter
Kinoen

Vår intime kino kan leies ut til alt fra presentasjoner og lanseringer til hyggelige filmkvelder.

Sommerrostuene Toppmoderne kinoutstyr Polstrede art deco-loungestoler
Storstua

Storstua er husets nest største lokale og ligger i Sommerrostuene, som har egen inngang fra gata.

Sommerrostuene Fleksibelt oppsett Kaffe & te
Salongen

Salongen er alt annet enn et vanlig møterom. Det fleksible lokalet er perfekt for uformelle sammenkomster gjennom dagen.

Sommerrostuene Fleksibelt oppsett Kaffe & te
Biblioteket

Det store Nasjonalbiblioteket ligger rett over veien. Vårt bibliotek tilbyr samme avkobling og historiske sus, men i mer intime omgivelser.

Sommerrostuene
Lysverker Scene

Lysverker Scene er en hyllest til Hollywoods glamorøse gullalder og de store, europeiske operahusene.

Scene Lyd & lys Bar Garderobe Billettluke Backstage/Greenroom