Etter fem år med møysommelig restaurering, er Vestkantbadet endelig åpent for nye og gamle gjester. Det historiske badet er utvidet med rikt utstyrte behandlingsrom for helse og skjønnhet. Her finner du et bredt tilbud av massasjer, hud- og kroppspleie, kosmetiske behandlinger og ekspressbehandlinger.

Vi har infrarød badstue, kaldkulp og et topp moderne treningssenter med dyktige personlige trenere og fasiliteter utenom det vanlige. I velværebutikken vår finner du Vestkantbadets egne produkter utviklet av Jan Thomas, i tillegg til et rikt utvalg andre kjente merkevarer.

Vestkandbadet utgjør en essensiell del av Sommerro sin 8-timers regel; et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. Her foregår rekreasjonen. I gymmen vår ruster du deg for ukens gjøremål, og i velværeavdelingen hjelper vi deg til å koble av og ta vare på kropp og sjel. Alltid i balanse.
Åpningstider

Man – tors: 07:00 - 21:00
Fre: 07:00 - 19:00
Lør - Søn: 08:00 - 19:00

Behandlinger

Våre velværeeksperter tilbyr ansikt- og kroppsbehandlinger, massasje og helsebringende terapiformer. Velkommen til 8 moderne og nybygde behandlingsrom.

Les mer
Basseng & badstue

Et av Oslos eldste bad åpnet 1. september 1932, og har nå gjenoppstått i restaurert form. Velkommen for et bad eller en svømmetur i ikoniske art deco-omgivelser!

Les mer
Ekspress-
behandlinger

Karbadene på Vestkantbadet ble tidligere benyttet av Oslo-folk som ikke hadde eget badekar. Overskuddsenergien fra opprinnelige Lysverker ble brukt til å varme opp vannet til karene. Nå er rommene gjort om til ekspressbehandlingsrom for kortere ansikts- og skjønnhetsbehandlinger.

Les mer
Medisinske behandlinger

Vestkantbadet har et unikt samarbeid med Laserlegene, som tilbyr veldokumenterte og effektive medisinske kosmetiske behandlinger av internasjonal standard. Laserlegene har den nyeste teknologien innen hudlaser, i tillegg til kosmetiske injeksjoner, hudanalyse og hudhelseprogrammer. Målet er naturlig vakre resultater.

Infrafød Badstue & Kaldkulp

Nå trenger du ikke lenger hoppe i sjøen for effekten av et isbad. I Vestkantbadets kaldkulp holder vannet alltid 8 grader. Derifra er veien kort til vår infrarøde badstue. Til tross for at den infrarøde badstuen holder lavere temperaturer enn en sauna, varmer den dypere. Det gjør det mer behagelig å sitte lenger i badstuen, og du kan nyte følelsen av kroppen som varmes opp.

Les mer
Vestkantbadet
Gym

Vår 400 m2 store gym er åpent for Vestkantbadets medlemmer og husets hotellgjester. Gymmen har fasiliteter helt utenom det vanlige, og våre dyktige personlige trenere står klare for å motivere deg til å nå nye treningshøyder.

Velvære-
butikken

I resepsjonen til Vestkantbadet finner du vår velværebutikk. Butikken bugner av hud- og kroppspleieprodukter fra kjente leverandører. Vi selger også de ekstra tykke Sommerro-badekåpene, designet av Abate, Slippers fra Astrid Andreassen og en rekke andre produkter for alle som ønsker å ta med seg Sommerro-følelsen hjem.

GAVEKORT

Gi Vestkantbadet i gave til noen du er glad i! Et gavekort fra vårt velværeparadis gir overskudd og tid til å stresse ned. Velg en av våre pakker, eller gi bort et valgfritt beløp i gavekort på Sommerro - dette kan benyttes på hele huset, inkludert Vestkantbadet.

Kart over Vestkantbadet

Vestkantbadet er hele 1400 kvm med velvære. Ta gjerne en titt på dette kartet for å få oversikt over de ulike områdene. Og ikke nøl med å spørre våre ansatte om en liten guidet tur eller hjelp til å finne frem.

KLIPPEKORT

Besøker du oss ofte? Da kan det være lurt å investere i et klippekort på behandlinger og inngang til våre fasiliteter.

Klippekort
50 minutter klassisk massasje

Det viktigste for oss er å finne den massasjen som er best for nettopp deg. En kort konsultasjon med massøren vil avdekke hvilke behov du har, og massøren vår vil deretter skreddersy behandlingen for deg.

Behandlingsmeny
Drømmedag med vennegjengen

Ta med gjengen på en lengre velværesession på Vestkantbadet. Alle deltagerne får 50 minutters massasje utført av våre velværeeksperter, og et unikt opplegg med badsturituale utført av vår badstumester og en kaldkulp session med Wim Hof ekspert Monica Rongve.

Konsultasjon for medisinske behandlinger

Under en konsultasjon med en av våres leger eller sykepleiere vil du få god veileding. Vårt team har en bred kompetanse innen injeksjoner, laser og hud. Sammen finner vi en individuell tilpasset behandlingsplan til deg og din hud. Konsultationen er kostnadsfri ved booking av behandling.

Badsturitual & kaldkulp

Vår egen badstue- og aufgussmester Maren Haga gjennomfører badsturitualer for våre gjester og besøkende. En spennende seanse som åpner sansene og sørger for velvære i alle ledd. Kombiner dette med et isbad i vår kaldkulp for en ekstra velværende og energigivende opplevelse. Noe for deg selv...

KAMPANJE DERMALOGICA

Book en av våre målrettede Dermalogica behandlinger, og få en hudanalyse der vi analyserer huden din og gir deg personlige anbefalinger. Dersom du handler minimum to Dermalogica produkter til hjemmebruk får du behandlingen for kr 595, samt en rabatt på ditt produktkjøp på 20%.

Søvnklinikken

Søvn er en essensiell del av vår 8-timers regel - et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. Vårt mål er at alle skal forlate huset med mer overskudd enn da de kom. Derfor har vi åpnet en Søvnklinikk, åpen for hotellgjester og andre gjester. 

Takterrassen

Skjermet, men likevel sentralt plassert på taket av Frogner, ligger vår lille velværeoase. Et oppvarmet basseng, romslige solsenger og en badstue med stort vindu ut mot terrassen gir deg den ekstra luksuriøse hotellopplevelsen. Og ikke minst utsikt over hele Oslo.

Opplevelsespakker inkludert Vestkantbadet
ROOFTOP
ROMANCE

Opplev et eksklusivt sommeropphold på Sommerro, hvor dere som par kan nyte vakre omgivelser, avslap ...

SOMMERRO STAYCATION

Ta med en venn eller partner på en staycation på Sommerro, med alt du trenger for et kjærkomment av ...

8-TIMERSREGEL

På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid.

BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på ærverdige Vestkantbadet.

Vil du bli en del av Sommerro-familien?

Nå har du sjansen til å sette ditt preg på en fantastisk storsatsing på Frogner.