Etter fem år med møysommelig restaurering, er Vestkantbadet endelig åpent for nye og gamle gjester. Det historiske badet er utvidet med rikt utstyrte behandlingsrom for helse og skjønnhet. Her finner du et bredt tilbud av massasjer, hud- og kroppspleie, kosmetiske behandlinger og ekspressbehandlinger.

Her finner du infrarød badstue, kaldkulp og et topp moderne treningssenter med dyktige personlige trenere og fasiliteter utenom det vanlige. I velværebutikken vår finner du Vestkantbadets egne produkter utviklet av Jan Thomas, i tillegg til et rikt utvalg andre kjente merkevarer.

NB! Vestkantbadets basseng og badstuer er stengt for vedlikehold 17. og 18. april. Bassenget på taket er åpent.
Åpningstider

Man – tors: 07:00 - 21:00
Fre: 07:00 - 20:00
Lør - Søn: 08:00 - 20:00

Velvære-
butikken

Vår velværebutikk bugner av hud- og kroppspleieprodukter fra kjente leverandører.

Behandlinger

Våre velværeeksperter tilbyr ansikt- og kroppsbehandlinger, massasje og helsebringende terapiformer. Velkommen til 8 moderne og nybygde behandlingsrom.

Les mer
Basseng & badstue

Velkommen for et bad eller en svømmetur i ikoniske art deco-omgivelser!

Les mer
Ekspress-
behandlinger

Sjekk ut vår meny av korte og effektive behandlinger for hud, vipper, bryn og negler.

Les mer
Medisinske behandlinger

Vestkantbadet tilbyr toppmoderne medisinske kosmetiske behandlinger gjennom vårt samarbeid med Laserlegene, med fokus på naturlig skjønnhet.

Infrafød Badstue & Kaldkulp

Nå trenger du ikke lenger hoppe i sjøen for effekten av et isbad. I Vestkantbadets kaldkulp holder vannet alltid 8 grader. Derifra er veien kort til vår infrarøde badstue.

Les mer
Vestkantbadet
Gym

Vår 400 m2 store gym er åpent for medlemmer og husets hotellgjester. Gymmen har fasiliteter helt utenom det vanlige, og våre dyktige personlige trenere står klare for å motivere deg til å nå nye treningshøyder.

GAVEKORT

Gi Vestkantbadet i gave til noen du er glad i! Et gavekort fra vårt velværeparadis gir overskudd og tid til å stresse ned.

Kart over Vestkantbadet

Vestkantbadet er hele 1400 kvm med velvære. Ta gjerne en titt på dette kartet for å få oversikt over de ulike områdene. Og ikke nøl med å spørre våre ansatte om en liten guidet tur eller hjelp til å finne frem.

KLIPPEKORT

Besøker du oss ofte? Da kan det være lurt å investere i et klippekort på behandlinger og inngang til våre fasiliteter.

Klippekort
50 minutter klassisk massasje

Det viktigste for oss er å finne den massasjen som er best for nettopp deg. En kort konsultasjon med massøren vil avdekke hvilke behov du har, og massøren vår vil deretter skreddersy behandlingen for deg.

Behandlingsmeny
Konsultasjon for medisinske behandlinger

Laserlegene har en bred kompetanse innen injeksjoner, laser og hud. Sammen finner vi en individuell tilpasset behandlingsplan til deg og din hud. Konsultationen er kostnadsfri ved booking av behandling.

Badsturitual & kaldkulp

Vår egen badstue- og aufgussmester Maren Haga gjennomfører badsturitualer for våre gjester og besøkende. En spennende seanse som åpner sansene og sørger for velvære i alle ledd. Kombiner dette med et isbad i vår kaldkulp for en ekstra velværende og energigivende opplevelse. Noe for deg selv...

KAMPANJE DERMALOGICA

Book en av våre målrettede Dermalogica behandlinger, og få en hudanalyse der vi analyserer huden din og gir deg personlige anbefalinger. Dersom du handler minimum to Dermalogica produkter til hjemmebruk får du behandlingen for kr 595, samt en rabatt på ditt produktkjøp på 20%.

Søvnklinikken

Søvn er en essensiell del av vår 8-timers regel - et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. Vårt mål er at alle skal forlate huset med mer overskudd enn da de kom. Derfor har vi åpnet en Søvnklinikk, åpen for hotellgjester og andre gjester. 

Takterrassen

Skjermet, men likevel sentralt plassert på taket av Frogner, ligger vår lille velværeoase. Et oppvarmet basseng, romslige solsenger og en badstue med stort vindu ut mot terrassen gir deg den ekstra luksuriøse hotellopplevelsen. Og ikke minst utsikt over hele Oslo.

Teaser dynamic
event-listing
Opplevelsespakker inkludert Vestkantbadet
GIRLS GETAWAY

Gjør deg klar for en uforglemmelig jentetur på Sommerro midt på Solli Plass i Oslo! Vår spesialdesi ...

WELLNESS ESCAPE

Velkommen til en komplett velværeopplevelse på Sommerro med alt du trenger for å lade batteriene ti ...

ROOM FOR ROMANCE

Prioriter tid sammen og nyt en uforglemmelig opplevelse på Sommerro. Vår Room for Romance-pakke er ...

SOMMERRO STAYCATION

Ta med en venn eller partner på en staycation på Sommerro, med alt du trenger for et kjærkomment av ...

Vil du bli en del av Sommerro-familien?

Nå har du sjansen til å sette ditt preg på en fantastisk storsatsing på Frogner.