Sommerros
krone på verket

På toppen av Sommerro ligger TAK Oslo, en nordisk-japansk restaurant drevet av den prisvinnende kokken Frida Ronge. TAK Oslo er søsterrestauranten til Stockholm-originalen. Rettene viser Ronges unike stil som kombinerer det nordiske og japanske kjøkkenet, og feirer samtidig det beste fra Norge, med sesongbaserte, lokale og bærekraftige råvarer. Mens du nyter norske råvarer tilberedt med japanske teknikker, kan du nyte den fantastiske utsikten over Oslo.

Middag → TAK

Tir - lør 17.00 - 24.00 (kjøkken stenger 22:00)

→ Meny
Spesielle arrangementer
Japansk Afternoon Tea med Ai Ventura

Bli med oss på en minneverdig helg med japansk-inspirert nytelse når vi stolt presenterer Japansk Afternoon Tea, hvor den anerkjente konditoren Ai Ventura har blitt hjertelig invitert som vår første gjestkokk. Opplev sammensmeltingen av kulturer, smaker og kunst gjennom denne ekstraordinære kul...

Les mer
LIVE PÅ TAK
FRIDA RONGE

– Jeg håper at TAK Oslo kan bli en destinasjon og en møteplass der folk får mer enn bare noe godt å spise og drikke. Vi skal tilby en helhetsopplevelse, der alt fra innredning og servise til musikk og utsikt betyr noe for hvordan gjestene våre opplever sitt besøk hos oss. Vi vil gjerne nå alle – fra de som er på sin første Tinder-date, til 75-åringen som vil feire seg selv i godt lag. De utgjør målgruppen vår i Oslo, i tillegg til forretningsfolk som skal spise lunsj eller ha en forretningsmiddag.
/Frida Ronge

Opplevelsespakker inkludert TAK
OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten.