Åpner september 2022

400 m2 trenings-
studio

Vårt 400 m2 store treningsstudio er et tilbud til Vestkantbadets medlemmer og husets hotellgjester, med og førsteklasses utstyr. Enten du ønsker å nå nye treningshøyder eller opprettholde ditt faste program på reise, er fasilitetene i seg selv den beste motivasjon.

Interessert i medlemskap?

Sommerro Gym

Sommerro Gym er et unikt treningstilbud for medlemmer og overnattingsgjester ved hotellet. Vi har over 400 kvadratmeter med toppmoderne treningsutstyr og velutstyrte garderober, som passer for alt fra de som vil spisse toppformen eller bare trenger litt påfyll av energi. Vårt team står klare til å sette sammen et treningsopplegg etter akkurat dine mål og behov. Vi anbefaler både medlemmer og overnattingsgjester å ta kontakt for treningstips og tilpassing av et program og oppfølging.

Overskudd er den nye luksus. På Sommerro vil vi gi deg påfyll for kropp og sjel og mulighet til å komme hjem med mer overskudd enn da du kom. Vi gir deg mulighet til å trene i hyggelige omgivelser, uten for mye trengsel. Våre trenere har lang og allsidig erfaring. De vet at alle kropper er forskjellig og ingen dager like. De ser frem til å hjelpe deg med akkurat det du og kroppen din trenger – akkurat nå.

INnHOLD MEDLEMSKAP

  • Sommerro Gym
  • Vestkantbadet basseng & badstuanlegg
  • Frukt, vann & kaffe
  • Håndkle 
  • Toppmoderne garderobefasiliteter med velværeprodukter for kropp
  • 25 min introduksjonstime med PT

Pris medlemskap med 12 mnd bindingstid
Pris 2490 ,-per måned.

*Medlemskap er gyldig i ett år fra signering - vi forbeholder oss retten til å justere pris og innhold.

Interessert i medlemskap?

PERSONLIG TRENERE

Alle medlemmer får tilbud om en oppstartstime med en av våre dyktige personlige trenere. Der vil dere sammen går igjennom ønsker og mål med treningen. Treneren vil kartlegge helse, kropp og grunnform, for å sette sammen et best mulig program til akkurat deg. Konsultasjonen inneholder test av kroppsammensetning (muskler, fett og vann), måling av kolesterol, blodtrykk og glucose, samt test av maksimalt oksygenopptak (VO2-max). I tillegg vil dere gå igjennom en treningsøkt som kombinerer styrke, kondisjon og fleksibilitet.

Med et godt underlag, vil treneren sette sammen et program tilpasset akkurat deg og det du ønsker å få ut av treningen. På Sommerro Gym får du i tillegg mulighet til tett oppfølging og tilpassing underveis, alt for at du lettere skal kunne nå dine mål.

Trening på Sommerro Gym er først og fremst personlig. Men våre PTer kan tilby gruppetreninger for grupper med opp til 5 personer. 

Praktisk
informasjon
Åpningstider:
For medlemmer: 06.00-22.00
For hotellets gjester: 24/7

Booking av svømmetid/sauna tid gjøres over Sommerro nettside.

Booking av PT timer gjøres direkte med PT.
Gi alt med en personlig trener
Du kan kjøpe enkelttimer med personlig trener eller klippekort.

1 PT time 1500,-
10 PT timer 1350,-/13 500,-
50 PT timer 1275,-/63 750,-
100 PT timer 1200,-/120 000,-

Klippekort har 2 års gyldighet, ubrukte klipp er refunderes ikke.