Laserlegene på Vestkantbadet tilbyr er en unik kombinasjon av medisinsk ekspertise. Teamet består av to leger, Dr. Chan og Dr. Mariadasan, og fem håndplukkete sykepleiere som alle har gjennomgått spesialopplæring i både laser- og injeksjonsbehandlinger. Legene besitter over 15 års erfaring som ansvarlige for flere store klinikker i Norge. Få, om ingen i landet kan skimte med bedre eller bredere laserekspertise eller bedre laserpark enn dette teamet, i tillegg til omfattende kompetanse innen injeksjons- og hudbehandlinger. Kundene skal være trygge på at de får skreddersydde behandlinger etter egne ønsker og behov.

Teamet er ambassadører for de største og mest velkjente merkevarene innen medisinsk laserbehandling; som Fotona Laser, Candela laser og Limmer laser. I tillegg til tett samarbeid med leverandører som Allergan Aesthetics, SkinCeuticals, BeautyTechnology og Scanex hudlaser.

Ved booking av enkelte behandlinger, får du tilsendt et konsultasjonsskjema per SMS, slik at vi kan tilrettelegge for trygg behandling hos oss.

Laserlegene
Dr. Wai Man Chan
Dr. Wai Man Chan
Lege og daglig leder, med spesialisering innen estetisk medisin og injeksjonsbehandlinger
Dr. Kingsley Mariadasan
Dr. Kingsley Mariadasan
Lege, spesialist og underviser i lasermedisin
Lisa Andrine Pukownik
Lisa Andrine Pukownik
Kosmetisk sykepleier
Catrine N. Pedersen
Catrine N. Pedersen
Kosmetisk sykepleier
June Kristin Ilstad
June Kristin Ilstad
Kosmetisk sykepleier
Sigrid Sophie Iversen
Sigrid Sophie Iversen
Kosmetisk sykepleier
Jeanette B. Gustavsen
Jeanette B. Gustavsen
Kosmetisk sykepleier
Kostnadsfri konsultation
Konsultasjon for medisinske behandlinger
Konsultasjon for medisinske behandlinger

Under en konsultasjon med en av våre leger eller sykepleiere vil du få god veiledning. Vårt team har en bred kompetanse innen injeksjoner, laser og hud. Sammen finner vi en individuell tilpasset behandlingsplan til deg og din hud. Konsultasjonen er kostnadsfri ved booking av behandling.

min NOK 450
Konsultasjon for medisinske behandlinger

Under en konsultasjon med en av våre leger eller sykepleiere vil du få god veiledning. Vårt team har en bred kompetanse innen injeksjoner, laser og hud. Sammen finner vi en individuell tilpasset behandlingsplan til deg og din hud. Konsultasjonen er kostnadsfri ved booking av behandling.

NOK 450
Gold PTT Acne

Revolusjonerende behandling av aktiv akne med nanopartikler! Er du lei av ineffektive aknebehandlinger og deres uønskede bivirkninger? Med Gold PTT kan du endelig si farvel til tilbakevendende akne og ønske velkommen til klarere, sunnere hud. Opplev neste nivå av aknebehandling. Si farvel til frustrerende utbrudd og hei til en selvsikker, strålende hud. Prøv Gold PTT i dag og oppdag det sanne potensialet til huden din!

Per behandling NOK 4900
3 behandlinger (moderate akneplager) NOK 12000
Gold Diamond Tone-Up

GD TONE-UP PROFESSIONAL tilbyr en unik tilnærming til hudtoning, ved å kombinere påføring av spesielle løsninger med mikroskopiske svarte diamantkorn, mikropartikler av gull og aktive pigmentreduserende ingredienser på hudoverflaten, etterfulgt av behandling med moderne toningslasere. Denne behandlingen har vist seg å være effektiv mot akne, epidermal type melasma og forbedrer også hudens permeabilitet for cosmoceuticals. Utforsk fordelene med denne avanserte og vitenskapelig velutprøvde hudtoningsbehandlingen som en av de første i Europa i dag uten nedetid.

En behandling NOK 3900
Konsultasjon for fettfjerning med CoolSculpting Elite

CoolSculpting® er en ikke-kirurgisk fettreduksjonsbehandling. Ved hjelp av CoolSculpting benyttes kontrollert kjøling til å fjerne gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk, selv med sunt kosthold og trening. Behandlingen med CoolSculpting® Elite er tryggere, raskere, mindre vondt og mer effektiv da den behandler mer fett enn tidligere. Pris gis etter gjennomført konsultasjon.

NOK 450
Tatoveringsfjerning med Fotona StarWalker

Effektiv pigmentfjerning uten å skade huden. Fotona QX MAX er den mest avanserte Q-Switched laseren på markedet. Qx Max er bygget opp for å yte maksimalt, en unik innovasjon som gjør behandlingene mer effektiv og tryggere enn noen andre lasere på markedet.

5 x 5 NOK 2200
10 x 10 NOK 3000
20 x 20 NOK 4000
Fjerning av PMU

Fotona QX MAX er den mest avanserte Q-Switched laseren på markedet. Qx Max er bygget opp for å yte maksimalt, en unik innovasjon som gjør behandlingene mer effektiv og tryggere enn noen andre lasere på markedet. For at behandling av tatovert eyeliner skal utføres på en trygg og sikker måte må øyeskjold anvendes under laserbehandlingen.

Bryn NOK 2000
Eyeliner NOK 2900
Carbon Laser Peel

Carbon Laser Peel fjerner urenheter, talg og døde hudceller. Du får en fin glans, huden din blir fastere og porene dine mindre. Laseren stimulerer også kollagen og øker elastinproduksjonen, noe som også resulterer i forbedret hudtone. Peelingen er også kalt for “Hollywood peel” da den er populær blant Hollywood kjendiser.

NOK 3000
HArmonyCa

HArmonyCa gir et umiddelbart løft men også en langvarig stimulering av kollagen. Det betyr at resultater blir bedre og bedre ettersom tiden går. Varigheten av resultatet er ca. ett år. Produktet er en helt unik hybrid injeksjon bestående av hyaluronsyre og kalsium hydroksyapatitt.

2.5 ml NOK 12000
Filler Hyaluronsyre

Hyaluronsyre gjenskaper tapt volum og fuktighet i huden og leppene, definerer og bygger struktur, og minimerer rynker og linjer i ansiktet. Resultatet varer mellom 8-24 måneder, avhengig av behandlingsområdet.

0.5 ml NOK 3300
1 ml NOK 4500
2 ml NOK 7900
Rynkebehandling

Grunnet legemiddelforskriften har vi ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmennheten. Bestill gjerne en konsultasjonstime ved spørsmål eller ytterligere informasjon om behandling.

1 lite område NOK 2200
1 område NOK 3300
2 områder NOK 4600
3 områder NOK 5500
Belkyra

Med belkyra kan vi fjerne uønsket fett under haken gjennom effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling. Behandlingen har blitt svært populær over hele verden og er en effektiv behandling med varige resultater. Belkyra inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent. Resultatet blir ofte en markert og mer synlig hakeprofil.

NOK 7900
Profhilo

Profhilo er et injiserbart hyaluronbasert produkt for behandling av slapp hud. Det booster, fukter og re-modellerer huden. Behandlingen gir fremdragende resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske behandlinger.

NOK 4800
Revok50

Revok50 er en biostimulerende injeksjonsbehandling som optimaliserer hudens naturlige prosesser. Behandlingen skaper en sunnere og sterkere hud og forbedrer synlige linjer.

NOK 3500
Sunekos

Dette er en ny injeksjonsbehandling som utnytter de unike egenskapene til aminosyrer for å korrigere og forebygge aldringstegn. Prosedyren har en unik formel som reproduserer både kollagen og elastin, to viktige elementer for hudens cellefornyelse.

NOK 2900
Hylase

Grunnet legemiddelforskriften har vi ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmennheten. Bestill gjerne en konsultasjonstime ved spørsmål eller ytterligere informasjon om behandling.

NOK 2200
Skin booster

Injeksjoner med hyaluronsyre har unike evner som fukter huden, forbedrer hudkvaliteten og gir et naturlig og friskt utseende. Hyaluronsyre er en naturlig substans som allerede finnes i huden vår og har vannbindende egenskaper. Av alle konkurrentene på markedet har denne hudforsterkeren den lengstvarende effekten på huden, som varer i opptil 9 måneder.

NOK 3500
Hairestart

Ved hjelp av laserlyset kan vi stimulere hårsekkene til å gå fra dvalefasen til vekstfasen, slik at håret begynner å vokse igjen. En slik stimulering er vitenskapelig bevist med detaljer om virkningsmekanismen. Vi kan bruke denne metoden for å behandle hormonelt hårtap både hos kvinner og menn.

NOK 1900
Hårfjerning med laser

Behandlingene gir meget gode resultater etter få behandlinger og er forbundet med svært lite ubehag pga. laserens meget effektive kjølesystem. Dette er også en av de få lasere på markedet som kan fjerne hår på mørke hudtyper. Normalt forsvinner ca. 60- 80% av synlig voksende hår for hver behandling. Dette er avhengig av hvor på kroppen hårene skal fjernes, hvor dypt hårsekkene sitter, hvor myke hår man har i utgangspunktet, hormonelle faktorer, og arvelige faktorer. Kliniske undersøkelser har vist at man oftest er fornøyd med 4-10 behandlinger for å fjerne 90% av hårene. Noen vil trenge ytterligere vedlikeholdsbehandlinger.

Hake NOK 1200
Overleppe NOK 1200
Hake + overleppe NOK 1800
Hele ansiktet NOK 2900
Hals NOK 1500
Ansikte + Hals NOK 3500
Kinnskjegg NOK 1000
Skjegglinje (menn) NOK 1800
Armhuler NOK 1900
Armer NOK 3200
Legger NOK 3300
Lår NOK 3700
Bikinilinje NOK 1900
Bryst (menn) NOK 2400
Mage (menn) NOK 2800
Magestripe (kvinner) NOK 1300
Rygg NOK 4900
Armhuler + Legger NOK 4900
Armhuler + Legger + Bikinilinje NOK 5900
Armhuler + Bikinilinje NOK 2900
Armhuler + Brasiliansk NOK 4500
Legger + Lår NOK 5700
Legger + Bikinilinje NOK 4500
Legger + Lår + Brasiliansk NOK 9000
Legger + Lår + Bikinilinje NOK 7500
Bikinilinje + Brasiliansk NOK 3500
Bikinilinje + Lår NOK 4300
Bryst, Mage, Rygg, overarm (menn) NOK 9900
IPL for rosacea

IPL er den beste behandlingen for generell rødhet og små synlige blodkar i ansiktet. IPL er ikke en laser men et bredspektret lys som absorberes av de små karene og ødelegger dem. Vi anbefaler 2 - 4 behandlinger. Etter behandling forverres fargen alt fra ingen til noe i opptil 4 dager. Dette kan dekkes over med sminke dagen etter behandling.

NOK 3000
Fotona Hydralase

Ved å lage små kanaler i huden med laser kan vi øke fuktnivået i huden. Behandlingen passer alle hudtyper og er også fin i kombinasjon med andre laserbehandlinger.

NOK 3000
Laser mot Sprengte Blodkar

Behandlingen har vist seg å være vellykket på synlige og sprengte blodkar i huden. Disse ligger overfladisk, og synes igjennom huden. Slike blodkar dukker som oftest opp i ansiktet og på beina, men kan finnes andre steder på kroppen også.

Ansikt, Fra pris NOK 2000
Legger + Lår, Fra pris NOK 3000
Laser mot Akne

Active acne-protokollen fra Fotona bruker Nd:YAG laser som angriper og demper betennelsen i overaktive sebakøse talgkjertler. Behandlingen stimulerer også kollagen produksjonen i det aktuelle området som minsker sannsynligheten for å få såkalte “kvisearr”.

NOK 2000
Neglsoppsbehandling med Laser

Nd:YAG-laser viser gode resultater med opptil 95% effektivitet etter 4 behandlinger. Det anbefales behandling 4 ganger 1 gang i uken. Vi anbefaler at neglene files ned hos autorisert fotterapeut før behandling.

NOK 2500
Fotona Lett Peel, Ansiktet

Fotona lett peel kan sammenlignes med en kjemisk peeling og fører til hudfornyelse. Laserpeeling er en effektiv og skånsom behandling for deg som ønsker å behandle ujevn hud, store porer og fine linjer.

NOK 2500
Fotona Smooth Eye

Det perfekte alternativ til fillers under øyne. Fotona Smooth Eye er laserbehandling av området rundt øyne som virker svært oppstrammende, rynkereduserende og er fin for mørke ringer og poser under øynene. Behandlingseffekten kommer av kontrollert varme i hudlaget som stimulerer til økt kollagenproduksjon. Behandlingen bedrer tunge øyelokk og smålinjer rundt øynene.

NOK 3900
Fotona LipLase

Laseren behandler leppene på både innsiden og utsiden, og stimulerer kollagenproduksjonen som igjen fører til bedring av små linjer, mer plump og fastere lepper.

NOK 2500
Fotona Tightsculpting

Fotona Tightsculpting er for deg som ønsker å stramme opp slapp hud, redusere fett og få en bedre hudstruktur. Alle steder på kroppen kan behandles, f.eks hals, mage, underarm, lår. Behandlingen kombinerer to laserstråler slik at både overfladisk og dypere hud/fettlag nås.

Hals NOK 3000
Mage NOK 3500
Fotona 4D hudfornyelse

Dette er en ikke-kirurgisk behandling i fire nivåer i huden. Behandlingen stimulerer til økt kollagendannelse i huden, strammer opp, reduserer folder og reduserer porer. Behandlingen blir ofte omtalt som en ikke-kirurgisk facelift og effekten kan være svært god. Passer for alle hudtyper.

NOK 5700
Fotona Nightlase Snorkereduksjon

Snorking påvirker ikke bare den personen som snorker. Det er både forstyrrende og stressende for omgivelsene. Snorking kan også føre til medisinske komplikasjoner som f.eks. høyt blodtrykk, hjerte-kar-sykdommer, diabetes og økt risiko for andre alvorlige sykdommer. Med bare tre behandlinger reduseres snorking som ikke bare er merkbar om natten, men en vil også få mer energi og føle seg mer uthvilt.

NOK 4500
Pigmentbehandling

Her brukes Q -Switched Nd:YAg eller KTP - laser for å fjerne pigmentflekkene. Valg av laser er avhengig av hudtype.

Bryst NOK 8000
Ansikte NOK 8000
Medisinsk Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling som øker hudens elastin og kollagenproduksjon. Huden din har en unik evne til å reparere seg selv på. Behandlingen aktiverer denne prosessen ved å lage små mikropunkteringer som igjen setter i gang ulike reparasjonsprosesser i huden. Behandlingen gir deg fastere og oppstrammend hud. Bidrar også til å redusere rynker, linjer, pigmentering, aknearr, strekkmerker og forminskning av porer.

Dermapen NOK 3600
Dermapen, kjemisk peel NOK 4200
Dermapen, kjemisk peel, mesoterapi NOK 4600
Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmentering og solskader. Med kjemisk peeling jobber vi med stabiliserte hydroksysyrer og A-vitaminsyrer i ulike styrker.

NOK 2500
Mesoterapi

Mesoterapi er injeksjon av vitaminer, mineraler m.m. direkte i huden. Dette er en behandling som gir huden de verktøyene den selv trenger for å kunne produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt bedre sitt forsvar mot frie radikaler/UV-lys. Forebygger og behandler årsaker og konsekvenser av aldrende hud.

NOK 2500
Medisinsk injeksjonsbehandling for tanngnissing

Noen pasienter bruker tyggemusklene sine tungt om natten mens de gnir tennene. Etter kun én behandling vil du merke effekten ved mindre spenning i kjeven. Spenning og smerte som følge av tennerklemming vil også reduseres. Behandlingen er ikke veldig smertefull og består vanligvis av 1-3 nålestikk på hver side av kjeven.

NOK 4200
Svettebehandling

Grunnet legemiddelforskriften har vi ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmennheten. Bestill gjerne en konsultasjonstime ved spørsmål eller ytterligere informasjon om behandling.

NOK 6000
Migrenebehandling

Grunnet legemiddelforskriften har vi ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmennheten. Bestill gjerne en konsultasjonstime ved spørsmål eller ytterligere informasjon om behandling.

NOK 3600