Suite

Våre romslige suiter er ren lykke for sansene. Spisestuen består av et utsøkt mahognibord, med god plass til seks personer. Dette er et perfekt sted for en privat middag. Her kan du bestille måltider fra Sommerros fem restauranter, eller vi kan legge til rette for en egen kokk til villaen – som tilbereder måltidet etter dine ønsker. 

Soverommet er innredet med en stor spesialdesignet dobbeltseng i eik med flotte utskjæringer, en sofalounge og to stoler. Rommets koselige lounge er designet for avkobling, og i  skrivebordsområdet har man alt som behøves for å få arbeidet gjort. Fra den 17 kvadratmeter store private balkongen har du utsikt over Solli Plass. 

Hvis det er behov for mer plass, kan en av våre suiter kobles til et Deluxe-rom (31 kvm). Suitene er perfekte for lengre opphold, og for gjester som foretrekker og har behov for privatliv. Ekstra sikkerhet kan organiseres på forespørsel.

Spisebord for 6
Sofa lounge
Skrivebord
Stort baderom med badekar og bidet
Separat walk-in rain shower
Separat gjestetoalett
Spesialdesignet seng fra GRECODECO (200cm)
Madrass fra Svane
Utsikt over Solli plass
17 m2 balkong
Frokost tilberedt av vår private kokk
En velfylt minibar med forfriskninger og snacks
Inngang til Vestkantbadet
Tilgang til rooftop pool & badstue på Sommerro
88 m2
Rooftop Pool Sauna

Standard Room

Perfekt for partur, forretningsreisende eller osloborgere på jakt etter en eksklusiv hideaway-opplevelse.

Superior Room

Superior-rommene har det lille ekstra. De er designet med deg i fokus, og er et perfekt sted for å trekke seg ubemerket tilbake.

Deluxe Room

De over 30 kvadratmeter store Deluxe-rommene oppleves som romslige. Rommene oser av skreddersøm og håndlagde detaljer, og er ideelle for både business og pleasure.

Villa Inkognito

Leter du etter den ultimate, eksklusive og private home-away-from-home opplevelsen? Book hele villaen til din spesielle anledning.