Loading
Loading

SOMMERROS TILBAKETRUKNE OG EKSKLUSIVE NABO

I hjertet av Frogner på Oslos vestkant, rett ved siden av Sommerro, ligger Villa Inkognito. Med sine 11 rom er villaen small in scale, but big on detail. Våre gjester skal nyte og slappe av akkurat som hjemme. Som gjest hos oss vil du kunne nyte villaens privatliv, samtidig som du har tilgang på alle Sommerros fasiliteter og tjenester. Velkommen til Villa Inkognito, velkommen hjem.

DRØM STORT I ET AV
VÅRE UNIKE ROM

Hvert rom er en historie for seg selv, og inspirert av en rekke epoker: klassisk norsk, art nouveau, arts & crafts og japonisme. Alt forankret i byggets historie. Hvert av soverommene er innredet med unike detaljer, spesialdesignede senger, imponerende tekstiler som skreddersydde og håndvevde tepper og ikke minst drømmende baderom med helt spesielle fliser.

Rooftop Pool Sauna
Rooftop Pool Sauna

Standard Room

Perfekt for partur, forretningsreisende eller osloborgere på jakt etter en eksklusiv hideaway-opplevelse.

Superior Room

Superior-rommene har det lille ekstra. De er designet med deg i fokus, og er et perfekt sted for å trekke seg ubemerket tilbake.

Deluxe Room

De over 30 kvadratmeter store Deluxe-rommene oppleves som romslige. Rommene oser av skreddersøm og håndlagde detaljer, og er ideelle for både business og pleasure.

Suite

Omgi deg i luksus i en av våre vakre suiter! Rommene er generøse både i størrelse og opplevelser. Hver av suitene har utgang til egen balkong, og kan kobles på Deluxe-rommene for enda mer plass.

Villa Inkognito

Leter du etter den ultimate, eksklusive og private home-away-from-home opplevelsen? Book hele villaen til din spesielle anledning.

PRIVAT OG PERSONLIG SERVICE

På Villa Inkognito kan du trekke deg ubemerket tilbake. Diskresjon er en naturlig del av opplevelsen. Vi har en privat inngang til våre gjester, og din personlige vert tar vare på deg gjennom hele oppholdet.

INKOGNITO SIDEN 1753

Tomten til Villa Inkognito ble kjøpt i 1753 av Per Henrik Barclay som ga stedet navnet «Incognito» - et symbol på et pusterom fra en hektisk hverdag. Etter å ha fullført byggingen av Karl Johans gate 39 i 1870, som i dag huser velkjente Paleet, begynte arkitekten Thøger Binneballe arbeidet med å tegne villaen. Villaen ble benyttet som leiligheter, før byens opprinnelige energiselskap, Oslo Lysverker, overtok bygget i 1953, og brukte det som kontorlokale. Nå som Villa Inkognito har gjenoppstått som en privat villa tilgjengelig for booking i sin helhet, er sirkelen sluttet.

Book hele Villaen

Leter du etter den ultimate, eksklusive og private home-away-from-home opplevelsen? Book hele villaen til din spesielle anledning.