Krohgsalen

Krohgsalen er et av våre mest ikoniske lokaler, en gang kantine for de ansatte i Oslo Lysverker. Rommet er oppkalt etter Per Krohg, den anerkjente norske kunstneren som står bak Sommerros mange originale utsmykninger, inkludert de fantastiske takfreskene i dette lokalet. Salen har moderne teknologisk utstyr, eget kjøkken og en liten bar, og passer perfekt for større grupper på utkikk etter en god feiring.

Tilgang på kjøkken Scene med lyd og lys
Send forespørsel
Styrerom

Store vindusflater bringer utsikten inn i rommet. Delikat lyssetting og beplantning bidrar til en intim atmosfære som gjør møterommet egnet til private middager på kveldstid. Personlig service, full diskresjon og alle tekniske fasiliteter er en selvfølge.

Muligheter for videomøter Kaffe & te
Send forespørsel
Direktørkontoret

Dette historiske lokalet var opprinnelig direktøren for Oslo Lysverkers kontor, og viser norsk funksjonalisme på sitt beste.

Originale detaljer Kaffe & te
Send forespørsel
Borgfeldtstuen

Borgfeldtstuen skiller seg ut med sine kunstneriske detaljer og nydelige, naturlige lys.

Skjerm Egen bar
Send forespørsel
Munthe

Enten du planlegger en produktlansering, et idéverksted eller simpelthen ønsker å skifte omgivelser, stiller vi med moderne teknologisk utstyr, kjøkkenkrok, mingleplass, garderobe og toalettfasiliteter.

Egen lounge Kaffe & te
Send forespørsel
Storstua

Storstua er vårt nest største lokale og ligger i Sommerrostuene som har egen inngang fra gaten.

Fleksibelt oppsett Kaffe & te
Send forespørsel
Salongen

Salongen er alt annet enn et vanlig møterom. Det fleksible lokalet er perfekt for uformelle sammenkomster gjennom dagen.

Fleksibelt oppsett Kaffe & te
Send forespørsel
Biblioteket

I likhet med Nasjonalbiblioteket like over veien er vårt hyggelige bibliotek den perfekte avkobling fra hverdagen.

Tilgang på kjøkken Scene med lyd og lys
Send forespørsel
Lysverker Scene

Lysverker Scene er en hyllest til Hollywoods glamorøse gullalder og de store, europeiske operahusene.

Fra det buede podiet med stjernebelysning og lavendeltoner inspirert av Harald Sohlbergs kunstnerskap, skal vi kuratere et fullt program med intime eventer – fra jazzkvelder til kabaret. Scenen har egen backstageinngang, bar, toaletter og garderobe, og kan leies ut ved spesielle anledninger. Fra private filmvisninger til store lanseringer, Lysverker Scene sørger for det lille ekstra.

Tilgang på kjøkken Scene med lyd og lys
Send forespørsel