Åpner september 2022

God mat og
drikke fra tidlig
til sent

Ekspedisjonshallen er din lokale nabolagsstue og vårt serveringssted gjennom dagen. Nyt klassiske brasserifavoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale fresker, jobb fra ditt mobile kontor og møt venner og kollegaer over frokost, brunsj og middag. Atmosfæren er hjemlig og avslappet. Hver uke fylles Ekspedisjonshallen av jazz spilt av vårt eget husband med forskjellige gjestevokalister. Her er dørene alltid åpne, vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Energifrokost
Energifrokost

Klassisk, raus og med en smak av Frogner. Velg mellom våre utvalgte godbiter i buffeten eller få kokken til å lage en av sine spesialiteter bare til deg. Ferskt, sunt og energirikt, akkurat det du trenger til å starte dagen med den gode magefølelsen.

Mandag - fredag 06:30 - 10:00
Lørdag - søndag 07:30 - 11:00

→ Ekspedisjonshallen
LUNSJ
LUNSJ

Sett standarden for dagen med god energi, mat og atmosfære i Ekspedisjonshallen. Et sted for de hyggelige samtalene mellom venner, de viktige møtene mellom kolleger, og alt i mellom. Her kan du lene deg tilbake mens vi serverer klassiske lunsjretter for alle og enhver.

Mandag - fredag 11:00 - 15:00

→ Ekspedisjonshallen
MIDDAG
MIDDAG

Fargerike retter og lun stemning. I Sommerros storstue serverer vi klassiske brasserieretter alle skal like. Med de sesongbaserte råvarene tilpasses menyen etter årstidene, så du alltid kan prøve noe nytt, om du ikke er vanedyret som går for favoritten hver gang. Det er også lov.

Mandag - fredag 16:00 - 22:00
Lørdag 17:00 - 22:00
Søndag 17:00 - 21:00

→ Ekspedisjonshallen
Kraftbrunsj
Kraftbrunsj

Lys i scenen, kraft i høyttalerne og varme brunsjretter. Som huset selv, er også brunsjen på Sommerro med en norsk tvist. Alt for å gi deg den rette helgeenergien. Her finner du klassikere du elsker, laget av det beste Oslo har å by på. Sett av god tid, da det er fare for at du blir sittende i den gode stemningen helt frem til middag– eller når cocktailbaren åpner. Og ja, det er lov å danse!

Lørdag 12.00 - 16.00
Søndag 12.00 - 16.00

→ Ekspedisjonshallen
Opplevelsespakker inkludert Ekspedisjonshallen
HJERTET AV FROGNER

Opplev nabolaget Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og s ...