Sommerro huser seks restauranter, som hver byr på unike opplevelser, med et rikt utvalg av retter laget av nøye utvalgte råvarer. Enten du vil oppdage nye smaker eller bestille din favorittklassiker om igjen, restaurantene er åpne for alle og perfekt for gruppesamlinger, feiringer, jobbfrokoster eller et sted å nyte en cocktail eller to. Alle restaurantene er tilgjengelig for privat leie.
Ekspedisjons­hallen
Ekspedisjonshallen er din lokale nabolagsstue på Frogner og vårt serveringssted gjennom dagen. Nyt klassiske brasserifavoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale fresker, jobb fra ditt mobile kontor og møt venner og kollegaer over frokost, lunsj, brunsj og middag.
Les mer
TAK Oslo
Tak Oslo, søsteretablissementet til Stockholm-originalen, feirer det beste av Norge med ferske, sesongbaserte råvarer i nordiske retter inspirert av det japanske kjøkkenet. Nyt et intimt måltid for to eller samle flere til en større bordsetning med privat servering – alt med fantastisk utsikt over Oslo.
Les mer
IZAKAYA
Izakaya er en uformell streetfood- og cocktailbar drevet av den prisvinnende kokken Frida Ronge. Baren er plassert i hotellets syvende etasje. Ta turen innom for et glass sake, en cocktail og uformelle, streetfood-inspirerte småretter.
Les mer
TO SØSTRE
Hos To Søstre kan du nyte Ettermiddagste i elegante omgivelser. Med grønne vekster og naturlig lys er scenen satt for en pause fra hverdagen. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende te-sett designet av GRECODECO og William Edwards.
Les mer
PLAH + AHAAN
Plah & Ahaans thailandske restaurantkonsept er todelt. Plah serverer en stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende er den thailanske restauranten en ny og spennende attraksjon på Solli Plass.
Barramon
I likhet med sin søsterrestaurant på Mathallen i Oslo, tilbyr Barramon en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania. Pintxos er baskisk tapas, delikate smaker på ett stykke brød. Vi får et rikholdig utvalg av ulike Pintxos, og sammen med spanske viner på glass, er rammen lagt for ett uformelt og hyggelig kulinarisk møte med baskisk kultur.
Pakker med mat och drikke
Jul i Sommerrogata

Kom i julestemning med et magisk og avslappende døgn på Sommerro. Vi har pyntet og bakt, så bare le ...

NYTTÅR I EKSPEDISJONSHALLEN

Inkluderer overnatting og frokost på Sommerro, nyttårsmiddag i Ekspedisjonshallen og et glass Champ ...

HJERTET AV FROGNER

Opplev nabolaget Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker.

8-TIMERSREGEL

På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid.

OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten.

NYTTÅR MED DELING & DRINKS

Inkluderer en overnatting og frokost på Sommerro, klassisk Izakaya-delemeny, live DJ og et glass Ch ...

NYTTÅR PÅ TOPPEN AV OSLO

Inkluderer en overnatting og frokost på Sommerro, 6-retters nyttårsmiddag på TAK og et glass Champa ...

Jonathan Howell

Vår Kjøkkensjef Jonathan har hatt ansvaret for maten på ikoniske Londonhoteller som The Lanesborough og The Dorchester og The Ritz. Han har servert kresne gjester i USA og Australia, før kjærligheten bragte ham til Oslo. Her har han vært kjøkkensjef på Le Canard, som hadde fast stjerne i Michelenguiden inntil dørene stengte i 2011. Siden har han blant annet vært med å bygge opp Onda og restaurant Festningen. Nå har han ansvaret for maten på hele huset; fra Ekspedisjonshallen i første etasje til TAK på toppen – og alt imellom.

På Sommerro har hvert spisested sin egen meny, stemning og atmosfære, men felles for alle er høy kvalitet i råvarene og et ekstra fokus på bærekraft. Jonathan byr på rause porsjoner og et bredt utvalg av vegetarretter.

Vi trenger flere bra folk på laget!

Vil du være med å skape det mest spennende huset på frogner?