Åpner september 2022
Sommerro huser seks restauranter, som hver byr på unike opplevelser, med et rikt utvalg av retter laget av nøye utvalgte råvarer. Enten du vil oppdage nye smaker eller bestille din favorittklassiker om igjen, restaurantene er åpne for alle og perfekt for gruppesamlinger, feiringer, jobbfrokoster eller et sted å nyte en cocktail eller to. Alle restaurantene er tilgjengelig for privat leie.
Ekspedisjons­hallen
Ekspedisjonshallen er din lokale nabolagsstue og vårt serveringssted gjennom dagen. Nyt klassiske brasserifavoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale fresker, jobb fra ditt mobile kontor og møt venner og kollegaer over frokost, brunsj og middag.
Les mer
TAK Oslo
Tak Oslo, søsteretablissementet til Stockholm-originalen, feirer det beste av Norge med ferske, sesongbaserte råvarer i nordiske retter inspirert av det japanske kjøkkenet. Nyt et intimt måltid for to eller samle flere til en større bordsetning med privat servering – alt med fantastisk utsikt over Oslo.
Les mer
IZAKAYA
Izakaya er en uformell streetfood- og cocktailbar drevet av den prisvinnende kokken Frida Ronge. Baren er plassert i hotellets syvende etasje. Ta turen innom for et glass sake, en cocktail og uformelle, streetfood-inspirerte småretter.
Les mer
TO SØSTRE
Hos To Søstre kan du nyte Ettermiddagste i elegante omgivelser. Med grønne vekster og naturlig lys er scenen satt for en pause fra hverdagen. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende te-sett designet av GRECODECO og William Edwards.
Les mer
PLAH + AHAAN
Plah & Ahaans thailandske restaurantkonsept er todelt. Plah serverer stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende blir den thailanske restauranten en ny og spennende attraksjon på Solli Plass.
Barramon
Her skal gjestene få en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania. Pintxos er baskisk tapas, delikate smaker på ett stykke brød. Vi får ett rikholdig utvalg av ulike Pintxos, og sammen med spanske viner på glass, er rammen lagt for ett uformelt og hyggelig kulinarisk møte med baskisk kultur.
Jonathan Howell

Vår Kjøkkensjef Jonathan har hatt ansvaret for maten på ikoniske Londonhoteller som The Lanesborough og The Dorchester og The Ritz. Han har servert kresne gjester i USA og Australia, før kjærligheten bragte ham til Oslo. Her har han vært kjøkkensjef på Le Canard, som hadde fast stjerne i Michelenguiden inntil dørene stengte i 2011. Siden har han blant annet vært med å bygge opp Onda og restaurant Festningen. Nå får han ansvaret for maten på hele huset; fra Ekspedisjonshallen i første etasje til TAK på toppen – og alt imellom.

På Sommerro skal hvert spisested skal ha sin egen meny, stemning og atmosfære, men felles for alle vil være høy kvalitet i råvarene og et ekstra fokus på bærekraft. Jonathan lover rause porsjoner og et bredt utvalg av vegetarretter.

Vi trenger flere bra folk på laget!

Vil du være med å skape det mest spennende huset på frogner?