Sommerro huser syv restauranter som hver byr på unike opplevelser, med et rikt utvalg av retter laget av nøye utvalgte råvarer. Enten du vil oppdage nye smaker eller bestille din favorittklassiker om igjen, er restaurantene åpne for alle og perfekt for gruppesamlinger, feiringer, jobbfrokoster eller et sted å nyte en cocktail eller to. Alle restaurantene er tilgjengelige for privat utleie.
IZAKAYA
Izakaya er en uformell streetfood- og cocktailbar drevet av den prisvinnende kokken Frida Ronge. Baren er plassert i hotellets syvende etasje. Ta turen innom for et glass sake, en cocktail og uformelle, streetfood-inspirerte småretter. Uteserveringen er åpen til lunsj og middag 7 dager i uken.
Les mer
Ekspedisjons­hallen
Ekspedisjonshallen er ditt lokale serveringssted gjennom dagen. Nyt klassiske brasserifavoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale fresker, nyt en drink i baren til live jazz, og møt venner og kollegaer over frokost, lunsj, brunsj og middag.
Les mer
TAK Oslo
Tak Oslo, søsteretablissementet til Stockholm-originalen, feirer det beste av Norge med ferske, sesongbaserte råvarer i nordiske retter inspirert av det japanske kjøkkenet. Nyt et intimt måltid for to eller samle flere til en større bordsetning med privat servering – alt med fantastisk utsikt over Oslo.
Les mer
TO SØSTRE
Hos To Søstre kan du nyte Ettermiddagste i elegante omgivelser. Med grønne vekster og naturlig lys er scenen satt for en pause fra hverdagen. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende te-sett designet av GRECODECO og William Edwards.
PLAH + AHAAN
Plah & Ahaans thailandske restaurantkonsept er todelt. Plah serverer en stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende er den thailanske restauranten en ny og spennende attraksjon på Solli Plass.
Barramon
I likhet med sin søsterrestaurant på Mathallen i Oslo, tilbyr Barramon en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania. Pintxos er baskisk tapas, delikate smaker på ett stykke brød. Vi får et rikholdig utvalg av ulike Pintxos, og sammen med spanske viner på glass, er rammen lagt for ett uformelt og hyggelig kulinarisk møte med baskisk kultur.
Middag → TAK

Tir - lør 17.00 - 24.00 (kjøkken stenger 22:00)

→ Meny
Afternoon Tea → To Søstre

Tor 12.00 - 18.30
Fre 12.00 - 18.30
Lør 12.00 - 18.30
Søn 12.00 - 18.30

→ Meny
Baren → Ekspedisjonshallen

Man - tir 11.00 - 23.00
Ons - fre 11.00 - 00.00
Lør 12.00 - 01.00
Søn 12.00 - 23.00

→ Meny
KAFÉ LUCY → Kafé Lucy

Man - tor 07.00 - 20.00
Fre 07.00 - 21.00
Lør 08.00 - 21.00
Søn 09.00 - 17.00

Pakker med mat og drikke
SOMMERRO STAYCATION

Ta med en venn eller partner på en staycation på Sommerro, med alt du trenger for et kjærkomment av ...

HJERTET
AV FROGNER

Opplev nabolaget Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker.

8-TIMERSREGEL

På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid.

OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten.

Jonathan Howell

Vår kjøkkensjef Jonathan har hatt ansvaret for maten på ikoniske London-hoteller som The Lanesborough og The Dorchester og The Ritz. Han har servert kresne gjester i USA og Australia, før kjærligheten bragte ham til Oslo. Her har han vært kjøkkensjef på Le Canard, som hadde fast stjerne i Michelenguiden inntil dørene stengte i 2011. Siden har han blant annet vært med å bygge opp Onda og Festningen Restaurant. Nå har han ansvaret for maten på hele huset; fra Ekspedisjonshallen i første etasje til TAK på toppen – og alt imellom.

På Sommerro har hvert spisested sin egen meny, stemning og atmosfære, men felles for alle er høy kvalitet i råvarene og et ekstra fokus på bærekraft. Jonathan byr på rause porsjoner og et bredt utvalg av vegetarretter.

Vi trenger flere bra folk på laget!

Vil du være med å skape det mest spennende huset på frogner?