Åpner september 2022
Sommerro huser fire ulike restauranter, som hver byr på unike opplevelser, med et rikt utvalg av retter laget av nøye utvalgte råvarer. Enten du vil oppdage nye smaker eller bestille din favorittklassiker om igjen, restaurantene er åpne for alle og perfekt for gruppesamlinger, feiringer, jobbfrokoster eller et sted å nyte en cocktail eller to. Alle restaurantene er tilgjengelig for privat leie.
Ekspedisjons­hallen
Ekspedisjonshallen er din lokale nabolagsstue og vårt serveringssted gjennom dagen. Nyt klassiske brasserifavoritter mot en bakgrunn av Per Krohgs originale fresker, jobb fra ditt mobile kontor og møt venner og kollegaer over frokost, brunsj og middag.
TAK Oslo
Tak Oslo, søsteretablissementet til Stockholm-originalen, feirer det beste av Norge med ferske, sesongbaserte råvarer i nordiske retter inspirert av det japanske kjøkkenet. Nyt et intimt måltid for to eller samle flere til en større bordsetning med privat servering – alt med fantastisk utsikt over Frogner.
IZAKAYA
Izakaya er en uformell bar som drives av den prisvinnende kokken Frida Ronge. Baren er plassert i hotellets syvende etasje, så ta turen innom for et glass med sake eller en cocktail.
TO SØSTRE
Hos To Søstre kan du nyte noen av byens beste kaker og smørbrød i elegante omgivelser. Med grønne vekster, naturlig lys og kaninmønstrede tekstiler inspirert av kunstner Gerhard Munthe er scenen satt for inspirerende møter og sosiale sammenkomster. Navnet To Søstre har vi hentet fra arbeidstittelen til arkitektene bak Sommerro, Bjercke og Eliassen.

Fra klassikere til nye smaker

Sommerros restauranter byr på et rikt utvalg av retter laget av de ferskeste ingredienser.

HOS OSS KOMMER
Energifrokost → Ekspedisjonshallen
Kraftbrunsj → Ekspedisjonshallen
Ettermiddagste → To Søstre
God mat og drikke fra tidlig til sent

Kaffe med en kollega, cocktails med venner eller romantisk middag for to – våre barer og restauranter gjør hver anledning spesiell.

Vi trenger flere bra folk på laget!

Vil du være med å skape det mest spennende huset på frogner?