Åpner september 2022
Sommerro huser fire ulike restauranter, som hver byr på unike opplevelser, med et rikt utvalg av retter laget av nøye utvalgte råvarer. Enten du vil oppdage nye smaker eller bestille din favorittklassiker om igjen, restaurantene er åpne for alle og perfekt for gruppesamlinger, feiringer, jobbfrokoster eller et sted å nyte en cocktail eller to. Alle restaurantene er tilgjengelig for privat leie.

Fra klassikere til nye smaker

Sommerros restauranter byr på et rikt utvalg av retter laget av de ferskeste ingredienser.

HOS OSS KOMMER
Energifrokost
Energifrokost

Klassisk, raus og med en smak av Frogner. Velg mellom våre utvalgte godbiter i buffeten eller få kokken til å lage en av sine spesialiteter bare til deg. Ferskt, sunt og energirikt, akkurat det du trenger til å starte dagen med den gode magefølelsen.

→ Ekspedisjonshallen
Kraftbrunsj
Kraftbrunsj

Lys i scenen, kraft i høyttalerne og varme brunsjretter. Som huset selv, er også brunsjen på Sommerro med en norsk tvist. Alt for å gi deg den rette helgeenergien. Her finner du klassikere du elsker, laget av det beste Oslo har å by på. Sett av god tid, da det er fare for at du blir sittende i den gode stemningen helt frem til middag– eller når cocktailbaren åpner. Og ja, det er lov å danse!

→ Ekspedisjonshallen
Ettermiddagste
Ettermiddagste

Når du trenger påfyll for alle sanser. Klassisk, med en norsk tvist. Akkurat som Sommerro selv gir vi deg en helt unik ettermiddag. Vi serverer våre nøye utvalgte teer, snitter & smørbrød, bobler & kaker. Nytes gjerne alene, men best i godt selskap. Se opp for kakevognen!

→ To Søstre
En aften i mørket
En aften i mørket

Film er best på kino, og kino er best i intime Art Deco-omgivelser, med dype velurstoler, popcorn og noe godt i glasset. Vår intime kino har hentet inspirasjon etter Tancred Ibsen, som i 1931 laget den første norske lydfilmen. Barnebarn av både Henrik Ibsen og Bjørnstjerne Bjørnson, med lynkarriere i selveste Hollywood og etter hvert løftet norsk film inn i fremtiden. Synk ned i et sete og drøm deg bort til en annen tid eller en annen verden. Vi står selvsagt for smakene som matcher. Det er lov å komme med romantiske, klassiske, sære eller kunstneriske filmønsker. Som med alt vi tilbyr på Sommerro, bør det gi mer energi enn det tar!

→ Kinoen
God mat og drikke fra tidlig til sent

Kaffe med en kollega, cocktails med venner eller romantisk middag for to – våre barer og restauranter gjør hver anledning spesiell.