Hos To Søstre kan du nyte byens beste Afternoon Tea i elegante omgivelser. Med grønne vekster og naturlig lys er scenen satt for en pause fra hverdagen. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende te-sett designet av GRECODECO og William Edwards. Navnet To Søstre har vi hentet fra prosjektnavnet til Oslo Lysverker som arkitektene Bjercke & Eliassen står bak.

Vår britiske kjøkkensjef Jonathan Howell har hentet hjem det beste fra klassisk tradisjonell Afternoon Tea og lagt til en Sommerro-tvist som har blitt vår Ettermiddagste. Våre prisbelønte konditorteam Jared Jiann Lih Chuah og Aziz Muhammad står bak menyen, og det er en reise fra salt til søtt: først smørbrød, scones, og så søtsaker - og du kan spise alt med fingrene. Menyen endres etter årstidene og råvarene er i sesong. Vår Champagnevogn byr på det beste fra Les Cinq Filles. Vi tilbyr også en spennende tipsy tea meny, og et stort utvalg av alkoholfrie drinker.

Vårt selvspillende Steinway Grand Piano, et av få i Norge, sørger for lun stemning med kjente låter satt sammen av vår egen musikkurator og jazzpianist, Maren Selvaag.