Hver tirsdag og onsdag rigger vi opp til en grusomt god aften på Sommerro! Nyt en 2-retters middag i energiske Ekspedisjonshallen, før du lar deg bevege av spennende krim i våre myke og behagelige kinoseter.

Pakken inkluderer en 2-retters middag i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Drikke til maten er ikke inkludert.

Middag i Ekspedisjonshallen 18.00 - 20.00
Kino 20.00

WINE, DINE & CRIME → Ekspedisjonshallen & Kinoen

Chinatown (1974)

Chinatown" (1974), regissert av Roman Polanski, er en neo-noir mysteriefilm. Den har Jack Nicholson i hovedrollen som en privatdetektiv som blir innblandet i et nett av bedrag, korrupsjon og mord mens han etterforsker en sak i Los Angeles på 1930-tallet. Filmen er kjent for sitt komplekse plott, atmosfæriske setting, og utforsking av temaer som makt og moralsk tvetydighet.

24. April kl 18:00 - 22:00
WINE, DINE & CRIME → Ekspedisjonshallen & Kinoen

Shutter Island (2010)

Shutter Island" (2010), regissert av Martin Scorsese, er en psykologisk thriller med Leonardo DiCaprio i hovedrollen som en amerikansk marshal som etterforsker en savnet pasient fra en psykiatrisk institusjon på en avsidesliggende øy. Filmen utforsker temaer om virkelighet, galskap og bedrag, med en slutt som utfordrer publikums oppfatninger.

8. May kl 18:00 - 22:00
WINE, DINE & CRIME → Ekspedisjonshallen & Kinoen

The silence of the lambs (1991)

Denne ikoniske psykologiske thrilleren, regissert av Jonathan Demme, følger den unge FBI-kadetten Clarice Starling når hun søker hjelp fra den fengslede kannibalistiske psykiateren Dr. Hannibal Lecter for å fange en annen seriemorder kjent som Buffalo Bill. Filmen dykker dypt inn i karakterenes sinn, og skaper en kjølig, spent atmosfære. Jodie Foster og Anthony Hopkins leverer uforglemmelige prestasjoner, med Hopkins' fremstilling av Lecter som blir en sentral figur i filmhistorien. "The Silence of the Lambs" er feiret for sin narrative intensitet og sin urovekkende utforskning av psyken.

15. May kl 18:00 - 22:00
WINE, DINE & CRIME → Ekspedisjonshallen & Kinoen

Killers of the flower moon (2023)

Regissert av Martin Scorsese, "Killers of the Flower Moon" er et historisk krimdrama som graver i de skremmende mordene kjent som Osage-indianermordene i Oklahoma på 1920-tallet. Basert på den sakprosaboken av David Grann, avdekker filmen konspirasjonen og grådigheten som førte til dødsfallene til flere velstående Osage-indianere etter at det ble oppdaget olje på deres land. Narrativet fletter sammen perspektivene til ofrene, gjerningsmennene og den nylig dannete FBI som etterforsker forbrytelsene, og kaster lys over et mørkt kapittel i amerikansk historie.

22. May kl 18:00 - 22:00
WINE, DINE & CRIME → Ekspedisjonshallen & Kinoen

Black Swan (2010)

"Black Swan" er en psykologisk thriller satt til den konkurransefylte verdenen av profesjonell ballett i New York City. Filmen følger Nina Sayers, en talentfull, men beskyttet ballerina hvis liv er oppslukt av dans. I takt med at hun streber etter hovedrollen i "Svanesjøen", begynner Ninas psykologiske tilstand å rakne, og grensene mellom virkelighet og mareritt blir uskarpe. Regissert av Darren Aronofsky, utforsker filmen temaer som besettelse, perfeksjon og forvandling, med Natalie Portman i en Oscar-vinnende rolle som Nina.

29. May kl 18:00 - 22:00
event-listing