Åpner september 2022

VELVAEREPAKKER

Reservasjon av behandlinger starter våren 2022, men allerede nå kan du booke velværepakker med behandling og overnatting. Behandlingene vil få stor variasjon i innhold, varighet og effekt og vi gleder oss til å presentere en fullverdig behandlingsmeny til våre fremtidige gjester til våren 2022.

8+8+8
8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

En natt i vår Art Deco-suite 2-retters middag i Eksepedisjonshallen 50 min massasje Frokost
Book Nå
BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på erverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer. Kanskje frister det også med en tur i badstuen på taket?

En natt på Sommerro Champagne på rom Spa-kit Inngang til Vestkantbadet Frokost
Book Nå
2-retters lunsj
LYS, KRAFT, VARME

Pakken for deg som ikke bare vil være uthvilt, men også fylle på med ekstra energi. Vi gir deg Frogners beste treningsfasiliteter, etterfulgt av en grundig sports massasje. Joda, du får med en dukkert i Vestkantabadet også. Sjekk ut dagen derpå med nytt overskudd.

En natt på Sommerro 2-retters lunsj Frokost 25 min massasje Inngang til Vestkantbadet
Book nå