Ring inn det nye året på Sommerro

 Enten 2023 har vært livets beste år eller en humpete vei, avsluttes året med stil på Sommerro. Varmt velkommen til feiring på Frogner!

DEN KOMPLETTE NYTTÅRSFEIRINGEN

Live musikk
Nyttårspakke: Ekspedisjonshallen

Gjør deg klar for å ringe inn 2024 med en gnistrende opplevelse! Vår overnattingspakke er skapt for å gjøre årets siste dag uforglemmelig, med bl.a. nyttårsmiddag i Ekspedisjonshallen, og bar åpen til 01:00. Start årets første dag med en ekstra lang frokost dagen etter, og en tur innom Vestkantbadets basseng og badstue. Velkommen!

En natt på Sommerro Petit four på rommet En flaske Champagne på rommet 4-retters nyttårsmiddag i Ekspedisjonshallen Aperitif før middag Live jazz Frokost i Ekspedisjonshallen Tilgang til Vestkantbadet Tilgang til 400 kvm gym
Nyttår på TAK
Nyttårspakke: TAK

Ta nyttårsfeiringen til nye høyder med vår eksklusive 6-retters Chef's Meny på TAK, hvor du kan nyte en spektakulær utsikt over Oslo. Ved ankomst venter en fortryllende velkomst på rommet ditt – en flaske Champagne og petit four, nøye tilberedt av våre prisvinnende konditorer. Nyt en ekstra lang frokost frokost i Ekspedisjonshallen dagen etter, etterfulgt av litt velvære i Vestkantbadets basseng og badstue. Velkommen til en uforglemmelig nyttårsaften, der smaker og panorama skaper magi.

En natt på Sommerro Petit four på rommet En flaske Champagne på rommet 6-retters nyttårsmiddag på TAK Aperitif før middag Frokost i Ekspedisjonshallen Tilgang til 400 kvm gym Tilgang til Vestkantbadet