For mange barn er ikke julen alltid en gledefylt tid. Derfor inviterer vi deg til å donere en julegave til barn som trenger et lysglimt og noe spennende å glede seg til. Kjøp eller doner en julegave som du tror et barn kan ønske seg eller ha behov for. Dette kan for eksempel være en opplevelse - en kinobillett kan være en fantastisk gave for barn i alle aldre.

SLIK DELTAR DU

  • Kjøp eller doner en gave. Dette kan være leker, klær eller opplevelser - en kinobillett kan være en fantastisk gave til barn i alle aldre. Vi oppfordrer deg til å sørge for at gaven er i god stand.
  • Pakk inn gaven. Legg ved et notat med omtrentlig alder og interesse gaven passer til. For eksempel: "Denne gaven er fin til et barn i alderen 3-5 år som elsker å leke ute. God jul fra Fredrik!". 
  • Legg gaven under juletreet ved inngangen til Ekspedisjonshallen. Vi tar imot gaver til og med den 21. desember.

Kafé Lucy byr på gløgg og pepparkaker til alle som leverer inn gaver.

HVOR BLIR GAVENE AV?

På julaften arrangeres "HumanJul" i samarbeid med Humanistene på Sommerro. Dette hjertevarme arrangementet gir familier i ulike livssituasjoner en bekymringsfri julaften med underholdning, deilig mat og glede. Du kan også være med på å glede barna ved å legge julegaver under vårt juletre. Din omtanke gir ekstra glede og skaper en minneverdig jul for de små.

OM PROJEKTET

The Lonely Christmas Tree Project er en del av et større initiativ hos Nordic Hotels & Resorts. Sammen med Giving Tuesday, en dag som oppmuntrer folk til å gjøre godt, ønsker vi å benytte anledningen til å gi tilbake til lokalsamfunnene våre. Siden 2012 har Nordic Hotels & Resorts sammen med Nordic Choice Hotels samlet inn over 446 370 gaver i Lonely Christmas Tree Project. Vi er evig takknemlige for deg som ønsker å bidra.

SPRE BUDSKAPET

Del gjerne din deltakelse på sosiale medier og hjelp oss med å samle inn enda flere julegaver! Sørg for å bruke hashtaggen #lonelychristmastree når du poster.


HUMANJUL

Julen er ikke alltid bare glede, men også en tid hvor kontrastene i livet blir ekstra synlige. Uansett om du har en liten eller stor familie, eller om du er i ulike livssituasjoner, er du velkommen til HumanJul! Dette arrangementet er skapt med kjærlighet og samhold, både for familier og frivillige. Det er gratis og kommer rett fra hjertet til alle involverte.