Kortreiste dyner & puter fra Høie

Er det noe vi har kjærlighet for er det god søvn. Hos oss sover du med en 5-stjerners dundyne og -pute fra Høie, Saga. Kundefavoritten er produsert lokalt på Brekstad i Norge, Svanemerket for en bedre morgen, og så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic - så også den med allergi kan sove trygt. Dynen og puten er nøye valgt med ønske om at du skal få en drømmenatt her hos oss.

Vil du ta med deg den gode søvnopplevelsen hjem?

Bruk rabattkoden SOMMERRO og du får 20% på høie.no.

Dunputen
Dette er dunputen du finner i sengen din akkurat nå, og Høie sin kundefavoritt. En medium høy pute som passer for de fleste, utviklet med 3 kammer med hver sin funksjon for mykhet og støtte. De to ytre kamrene er fylt med dun for mykhet, mens den indre kjernen er fylt med en dun/fjærblanding for støtte. Svanemerket, og så ren at også de med allergi kan sove med den.
Fiberputen
Foretrekker du en fiberpute? Da kan du velge fiberputen Enviro. Fiberputen vil oppleves fastere og gi enda mer støtte enn dunputen. Allergivennlig, og Svanemerket for en bedre morgen.
Anatomiputen
Sliter du med stiv eller vond nakke? DownFeel Anatomy er ergonomisk tilpasset og består av 2 kammer som gir optimal støtte for hode og nakke. Et mykt kammer for å hvile hodet og et fast kammer for å hvile nakken. Puten inneholder en unik fiber som føles like myk og lett som ren dun. Utviklet for maksimal støtte og sovekomfort.