Middag

På toppen av Sommerro ligger TAK Oslo, en nordisk-japansk takrestaurant av den prisvinnende kokken Frida Ronge. TAK Oslo er søsterrestauranten til Stockholm-originalen. Rettene viser Ronges unike stil som kombinerer det nordiske og japanske kjøkkenet, og feirer samtidig det beste fra Norge, med sesongbaserte, lokale og bærekraftige råvarer. Mens du nyter norske råvarer tilberedt med japanske teknikker, kan du nyte den fantastiske utsikten over Oslo.

Middag

Fargerike retter og lun stemning. I Sommerros storstue serverer vi klassiske brasserieretter alle skal like. Med de sesongbaserte råvarene tilpasses menyen etter årstidene, så du alltid kan prøve noe nytt – om du ikke er vanedyret som går for favoritten hver gang. Kom for den gode middagen og bli for opplevelsene i huset!

Afternoon tea

Når du trenger påfyll for alle sanser. Klassisk Afternooen Tea, med en norsk tvist. Akkurat som Sommerro selv gir vi deg en helt unik ettermiddag. Vi serverer våre utvalgte teer, scones, bobler & kaker. Nytes gjerne alene, men aller best i godt selskap. Se opp for Champagnevognen!

Frokost

Klassisk, raus og med en smak av Frogner. Velg mellom våre utvalgte godbiter i buffeten eller få kokken til å lage en av sine spesialiteter bare til deg. Ferskt, sunt og energirikt, akkurat det du trenger til å starte dagen med den gode magefølelsen.

Brunsj

Kraft i høyttalerne og varme brunsjretter. Som huset selv, er også brunsjen på Sommerro med en norsk tvist. Alt for å gi deg den rette helgestemningen. Her finner du klassikere du elsker, laget av det beste Oslo har å by på.
Sett av god tid, da det er fare for at du blir sittende helt frem til middag– eller når cocktailbaren åpner. Og ja, det er lov å danse!

Lunsj

Ekspedisjonshallen setter standarden for dagen med god energi, mat og atmosfære. Et sted for de hyggelige samtalene med venner og familie, de mer viktige møtene mellom kolleger, og alt i mellom. Her kan du lene deg tilbake mens vi serverer klassiske lunsjretter for alle og enhver.

Lunsj

Lett eller mettende – lunsj på Izakaya byr på noe for alle og enhver. Kom innom for en fargerik snack eller gjør lunsjen til dagens høydepunkt med kokkens anbefalinger av mat og drikke.

Middag

Middag på Izakaya er både en sosial og kulinarisk opplevelse. Med en meny full av deilige småretter kan man smake på alt, eller bestille en hovedrett og ha den helt for seg selv. La kvelden bli lang med spennende cocktails og en uslåelig utsikt over Oslo på kveldstid.