Bli med på en
intim film-
opplevelse

Kinoen er inspirert av Tancred Ibsen, filmskaperen som introduserte Norge til sin første langfilm med lyd i 1931. Det intime rommet med buet tak er innredet med komfortable, polstrede art deco-loungestoler og lune, teppekledde vegger i varme bronsetoner.

BRUNSJ & FILMKLASSIKER

Oppskriften på den perfekte helgeaktivitet. Skravle fra deg gjennom en fargerik kraftbrunsj og synk ned i en myk stol til en god film etterpå. Vi serverer deg klassikere både i Ekspedisjonshallen og kinoen vår.
Pakken inkluderer en 2-retters brunsj i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Aldersgrense: 18 år.

Brunsj 15.00 - 17.00
Kino 17.00

Pris 595,– pp.

Wine, Dine & Crime

Hver tirsdag og onsdag rigger vi opp til en grusomt god aften på Sommerro! Nyt en 2-retters middag i energiske Ekspedisjonshallen, før du lar deg bevege av spennende krim i våre myke og behagelige kinoseter.

Pakken inkluderer en 2-retters middag i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Aldersgrense: 18 år.

Middag i Ekspedisjonshallen 18.00 - 20.00
Kino 20.00

Pris 745,– pp.

SIP TEA & SEE

Opplev den perfekte blandingen av ro og kinomagi med "Sip Tea & See." Nyt To Søstres klassiske ettermiddagste før eller etter at du fordyper deg i den intime atmosfæren på KINOEN. Slapp av i art deco-inspirerte seter mens du nyter en privat visning av fortryllende filmer.

Pakken inkluderer Afternoon tea i To Søstre, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Aldersgrense: 18 år.

Pris: 795,– pp.

PROGRAM

UTLEIE

Lokalet kan leies til alt fra presentasjoner til private filmkvelder. Opplev norske- og utenlandske filmer samt tidløse klassikere – servert med drinker og snacks, selvsagt.

Pris fra 10 000,–

SEND FORESPØRSEL