Bli med oss på en minneverdig helg med japansk-inspirert nytelse når vi stolt presenterer japansk afternoon tea, hvor den anerkjente konditoren Ai Ventura har blitt hjertelig invitert som vår første gjestkokk. Opplev sammensmeltingen av kulturer, smaker og kunst gjennom denne ekstraordinære kulinariske opplevelsen.

Ai Venturas unike bakverk er ikke bare en nytelse for smaksløkene, men også et kunstverk i seg selv. Disse delikatessene er så enestående at du ikke vil kunne finne noe lignende noe annet sted i Skandinavia. Dette arrangementet er et sjelden og unik mulighet til å ta en autentisk smakreise gjennom Japans bakverkskunst, midt i hjertet av Oslo.

DATO: 21. & 22. oktober

Om Ai Ventura – Sammenveving av Japan og Kreativitet

Møt Ai Ventura, den fremragende japanske konditoren og kokebokforfatteren som sømløst har blandet kunsten å bake japansk med kulinarisk kreativitet. Opplært i hjertet av Japan, mestret Ai både tradisjonelle og moderne bake-teknikker. Siden hun kom til Stockholm, har hun fortryllet med sin pop-up-café, Bon Aibon. Hennes kokebøker, "Japanska Bakverk" og "Baka Kawai," er et vitnesbyrd om hennes unike evne til å blande østlige og vestlige baketradisjoner.

event-listing