Vestkantbadet Staycation

Et døgn med velvære og energi i fokus! Med inngang til Vestkantbadet, kan du ta deg en svømmetur i ikoniske omgivelser. Ta deretter et isbad i vår kaldkulp, etterfulgt av badstue. En av våre velværeeksperter møter deg for en HydraFacial – en behandling som tilfører huden din masse fukt. Møt opp til frokost i Ekspedisjonshallen med glødende hud og ny energi.

8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på ærverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer.

Brunsj & massasje

Gi kroppen din en gave i form av en himmelsk massasje på Vestkantbadet og en fargerik brunsj i Ekspedisjonshallen – og takk deg selv etterpå.

Afternoon Tea & massasje

Når du trenger påfyll for alle sanser, er Sommerro et sted å besøke. I To Søstre serveres en klassisk afternoon tea med våre nøye utvalgte teer, scones, bobler & kaker. Se opp for Champagnevognen! Senere er Vestkantbadet kun noen trappetrinn ned, der en massasje i et av våre lune behandlingsrom venter.

Lunsj & massasje

Hvem sier at en ukedag ikke kan være minst like bra som en helgedag? Med massasje på Vestkantbadet og lunsj i Ekspedisjonshallen er ukens høydepunkt satt.

Lunsj, bad & badstue

Nyt en herlig lunsj i Ekspedisjonshallen etterfulgt av behagelig avslapping i historiske Vestkantbadet.