Frokost & Massasje

Vår tolkning av en drømmedag. Vi serverer deg en energirik frokost i Ekspedisjonshallen før våre velværeeksperter på Vestkantbadet gir deg 50 minutter himmelsk massasje.

SAUNA BONANZA

Sjekk inn og nyt en het todagers saunapakke! Sommerro har inngått et helt unikt samarbeid med KOK Oslo, og gir deg en hel helg med badstuopplevelser og et skikkelig dypdykk i badekulturen. Vi tar deg med på et dampende KOK-cruise i Oslofjorden, samt basseng & saunaguss på taket av Sommerro, med kursing i badsturituale av vår badstumester. Ta med badetøyet og sjekk inn på ditt favorittrom for en helg med deilige frokoster, sauna og bading. Like minneverdig for tilreisende byturister som lokale Osloborgere.

OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.

HØSTHYGGE

Ingenting sier høst som det urnorske ordet “hygge”, et konsept vi skandinavere er kjent for å omfavne, spesielt gjennom den mørkere tiden av året. Vår høstpakke inkluderer overnatting og frokost på Sommerro, en 3-retters brasseriemiddag i Ekspedisjonshallen, og tilgang bassenget og saunaen på takterrassen – et magisk sted å være under åpen stjernehimmel, med utsikt over byens kveldsliv.

HJERTET AV FROGNER

Opplev bydel Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker.

Med denne overnattingspakken får du både frokost og 3-retters middag i vårt pulserende brasserie, Ekspedisjonshallen.

8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på erverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer. Kanskje frister det også med en tur i badstuen på taket?

BACKPACKER

Du vil ha mest mulig ut av tiden og byen. Denne pakken passer perfekt for deg som vil bo på budsjett, men leve fullt ut. Pakken inkluderer overnatting i ett av våre loftsværelser, med frokost i Ekspedisjonshallen og middag og drikke til å ta med deg videre på veien.

LYS, KRAFT & VARME

Pakken for deg som ikke bare vil være uthvilt, men også fylle på med ekstra energi. Vi gir deg Frogners beste treningsfasiliteter, etterfulgt av en grundig sportsmassasje. Joda, du får med en dukkert i Vestkantbadet også. Sjekk ut dagen derpå med nytt overskudd.