SUMMER HIDEAWAY

Sommeren i Oslo er en magisk tid, fylt med lys og liv. Nyt de lengre dagene med vårt ‘Summer Hideaway’-tilbud, som gir deg 15% på overnatting, frokost, tilgang til vår 400 kvm gym, samy tilgang til vår ettertraktede takterrase med basseng og badstue.

Begrenset med tilgjengelighet, og fri kansellering frem til kl. 16 på ankomstdag.

Room for Romance

Prioriter tid sammen og nyt en uforglemmelig opplevelse på Sommerro. Vår Room for Romance-pakke er skreddersydd for par som ønsker et avbrekk fra hverdagens travle rytme, med en komplett dose av romanse. Nyt champagne og petit four på rommet, inngang til alt av velværefasiliteter, og avslutt dagen med en 5-retters chef’s menu på TAK med utsikt over Oslo. Dagen etter venter frokost i Ekspedisjonshallen, og for de som føler seg spreke; tilgang til vår fantastiske hotellgym.

Wellness Escape

Velkommen til en komplett velværeopplevelse på Sommerro med alt du trenger for å lade batteriene til det fulle.
Unn deg en avslappende dag med 50 minutter klassisk massasje, og tilgang til alt vi har av velværefasiliteter.
På rommet venter et spa-kit. Velg om du ønsker å avslutte dagen med roomservice, eller middag i en av våre restauranter*.
Frokost og gymtilgang er selvfølgelig inkludert.
*Middag er ikke med i pakken.

Girls Getaway

Gjør deg klar for en uforglemmelig jentetur på Sommerro midt på Solli Plass i Oslo! Vår spesialdesignede pakke gir deg alt du trenger for en perfekt helg med jentene, inkludert middag, overnatting, og en flaske med velkomstbobler på rommet. Ikke minst; tilgang til alle våre velværefasiliteter, som takterrasse med basseng og badstue, samt Vestkantbadet med basseng, kaldkulp, IR-badstue og finsk badstue. Velkommen til det komplette oppholdet med nære og kjære.

Dine & Dream

Nyt et 3-retters måltid i Ekspedisjonshallen, og rund av kvelden i våre unike art deco rom for en enestående natts søvn. Frokost dagen etter, og tilgang til vår enestående gym, er selvfølgelig inkludert. Book rom og middag nå, og nyt en magisk aften hos oss.

Sommerro Staycation

Opplev det perfekte pusterommet på Sommerro med vår staycation-pakke. Bo i våre vakre art deco-rom, nyt kulinariske opplevelser i Ekspedisjonshallen, og hvil godt i våre spesialdesignede senger. Avslutt drømmedøgnet med ren avslapning i Vestkantbadet. Uansett om du bor lokalt eller kommer langveisfra, inviterer vi deg til en uforglemmelig pause. Velkommen til din egen oase på Sommerro!

Stay More Save More

Hvis du bor hos oss i mer enn én natt, byr vi på opptil 20% avslag på hele oppholdet ditt – uansett romkategori. Hvert av våre 231 rom er som en reise tilbake i tid – til den glamorøse art deco-perioden på 1930-tallet.