MY ULTIMATE VALENTINE

Overrask en du elsker med det ultimate kjærlighetsdøgnet på Sommerro. Vi åpner opp kinosalen for en intim filmvisning, etterfulgt av 3 retter i Ekspedisjonshallen med live jazz. Kald champagne og noen overraskelser venter på rommet…

HJERTET AV FROGNER

Opplev bydel Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker.

Med denne overnattingspakken får du både frokost og 3-retters middag i vårt pulserende brasserie, Ekspedisjonshallen.

Vestkantbadet Staycation

Et døgn med velvære og energi i fokus! Med inngang til Vestkantbadet, kan du ta deg en svømmetur i ikoniske omgivelser. Ta deretter et isbad i vår kaldkulp, etterfulgt av badstue. En av våre velværeeksperter møter deg for en HydraFacial – en behandling som tilfører huden din masse fukt. Møt opp til frokost i Ekspedisjonshallen med glødende hud og ny energi.

8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på ærverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer.

OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.