Rooftop Romance

Unn dere et uforglemmelig avbrekk på Norges eneste takterrasse med oppvarmet basseng og badstue, der du også kan nyte solnedganger og utsikten over Frogner og Oslofjorden. Rommene våre er romslige, elegante og er utstyrt med alt for komfort for en uforglemmelig pause fra hverdagen. Book et bord i en av våre syv restauranter, og hvil godt i en av våre myke senger. Book nå og ta en velfortjent pause.

Stay More Save More

Hvis du bor hos oss i mer enn én natt, byr vi på opptil 25 prosent avslag på hele oppholdet ditt – uansett romkategori. Hvert av våre 231 rom er som en reise tilbake i tid – til den glamorøse art deco perioden på 1930-tallet.

SOMMERRO Staycation

En staycation på Sommerro med venninne, kjæreste eller mor – enten om du bor i nabogaten, eller kommer langveis fra. Sjekk inn i en av våre vakre art deco rom, spis deg mett i populære Ekspedisjonshallen, og nyt en lang og behagelig natt i våre spesialdesignede senger. Et besøk i velværeparadiset Vestkantbadet gjør drømmedøgnet komplett.

HJERTET AV FROGNER

Opplev bydel Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og små, sjarmerende butikker.

Med denne overnattingspakken får du både frokost og 3-retters middag i vårt pulserende brasserie, Ekspedisjonshallen.

8-timersregel

Et balansert døgn består av 8 timers søvn, 8 timers arbeid og 8 timers rekreasjon. På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling etter arbeidstid. Ta vare på kroppen og sjelen i vår velværeavdeling før du igjen fyller magen og sansene med middag i den pulserende Ekspedisjonshallen. Drøm deg tilbake til en svunnen tid, og møt morgendagen med en god Sommerro-frokost.

BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på ærverdige Vestkantbadet. Badekåpen og champagnen står klar på rommet når du kommer.

OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.