Sommerro Jazz trio

Vår fantastiske jazztrio setter stemningen med de eviggrønne jazz standardlåtene fra 30-tallet

Luciafrokost i Ekspedisjonshallen

Velkommen til en stemningsfull jule- og Luciafrokost den 13. desember. Stella Vitae Bygdøy skolekor går i Luciatog gjennom første etasje, og fyller til slutt Ekspedisjonshallen med julesang. I frokostbuffeten denne morgenen finner du blant annet lusseboller, pepperkaker og gløgg. Alt man trenger for å få den gode, gammeldagse julestemningen!

Koret synger kl. 7:50 og 9:00

WINE, DINE & CRIME

Hver tirsdag og onsdag rigger vi opp til en grusomt god aften på Sommerro! Nyt en 2-retters middag i energiske Ekspedisjonshallen, før du lar deg bevege av spennende krim i våre myke og behagelige kinoseter. Pakken inkluderer en 2-retters middag i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Pris 695,– pp.

BRUNSJ & FILMKLASSIKER

Oppskriften på den perfekte helgeaktivitet. Skravle fra deg gjennom en fargerik kraftbrunsj og synk ned i en myk stol til en god film etterpå. Vi serverer deg klassikere både i Ekspedisjonshallen og kinoen vår. Pakken inkluderer en 2-retters brunsj i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Pris 595,– pp.

Sommerro Jazz Band

Vi har satt sammen Sommerros helt egne husband! Det består av noen av landets fremste unge musikere, og hver uke har de med seg ulike gjestevokalister. Bandet spiller fredag og lørdag dag og kveld, og det er gratis for Ekspedisjonshallens gjester. Velkommen til et bedre måltid til de swingende tonene av dette bandet!

SOMMERRO SOUL BAND

Vi er stolte av å kunne presentere soulbandet Dark Roast hver torsdag på Sommerro. Bandet er kjent for sine energiske konserter med full blåserekke og deilige rytmer! Vokal: Johan Helland Keys: Audun Reknes Saksofon: Kristoffer Lippestad Trompet: Lyder Røed Bass: Markus Hafsund Gundersen Trommer: Bård Berg