Dr Kingsley Mariadasan, Dr Wai Man Chan, Jarle Moen, Aleksander Grøgaard, Mariell Skaar

Vi er veldig glade for og stolte over å kunne annonsere samarbeidet med Laserlegene. Vi er først ute i hotellbransjen med et slikt tilbud, noe som gjør at vi vil kunne tilby et helt unikt pakkekonsept med behandling i verdensklasse kombinert med et avslappende hotellopphold. Vi skal være et wellness retreat, hvor våre gjester kan fokusere på egen helse gjennom sunn og god mat, et fantastisk treningstilbud, samtaler med søvneksperter, massasjer - toppet med de medisinske kosmetiske behandlingene til Laserlegene, sier Jarle Moen, hotelldirektør på Sommerro.

Sammen med et team på fem sykepleiere, vil Chan og Mariadasan tilby en variert meny med medisinske kosmetiske behandlinger. Laserlegene er ambassadører for de beste og mest velkjente merkevarene innen laserbehandling, som Fotona Laser, Allergan Aesthetics og Skinceuticals og BeautyTechnology. Blant signaturbehandlingene er Fotona HydraLase, som velværesenteret på Vestkantbadet vil være først ute med i Norden. Dette er en behandlingsprotokoll som gir optimal fuktbalanse i huden, som igjen bedrer behandlingsresultatene med laser betraktelig og øker gjennomtrengelighet av produkter i huden og derved bedrer effekten av produktene.

I tillegg tilbys effektiv pigmentbehandling, melasmabehandling og arrbehandling, som alle gjennomføres med de beste laserne i markedet. Slike behandlinger har så langt kun vært tilgjengelige på eksklusive klinikker, og teamet i Laserlegene har i over 15 år både drevet sine egne klinikker og vært ansvarlige leger på de beste klinikkene i Norge.

- Det vi tilbyr er en unik kombinasjon av medisinsk ekspertise, årevis med erfaring og den beste laserparken i landet. Ingen andre har den brede laserekspertisen vi tilbyr, og våre kunder skal være trygge på at de får skreddersydde behandlinger for akkurat deres hud, sier Mariadasan.

Behandlingene som skal tilbys på Vestkantbadet er helt i tråd med en stadig økende preferanse blant pasienter for ikke-kirurgiske inngrep, med lav risiko og smertefrihet, som i tillegg gir subtile og naturlige resultater.

Videre understreker Mariadasan at han og Chan setter hudhelse i sentrum:

- Det vi først og fremst er opptatt av, er at laserbehandling bidrar til å øke hudens motstandsdyktighet og dermed forebygge sykdommer, reparere skader og behandle forskjellige hudlidelser - noe som er langt viktigere enn de positive estetiske effektene.

Samarbeidet mellom Sommerro og Laserlegene vil styrke det allerede unike velværetilbudet på Vestkantbadet, og behandlingene er åpne for booking for alle.

- Kombinasjonen av 400 kvm gym med både bransjens beste utstyr og personlige trenere, de lekreste fasilitetene og de fremste tilbyderne av både estetiske og medisinske behandlinger er unik. Sommerro skal være Nordens råeste destinasjon, med det ypperste innen mat og drikke, opplevelser, velvære og service, og samarbeidet med Laserlegene er for oss prikken over i-en, avslutter Jarle Moen.  

Det nye velværetilbudet til Vestkantbadet på Sommerro åpner 1. september, samtidig som hotellet. Det nyrestaurerte originale Vestkantbadet åpner for alle 1. november.

For ytterligere informasjon:
Siri Løining, Sommerro: 48 09 88 14 / siri.loining@sommerrohouse.com

Behandlingsmenyen vil bli tilgjengelig fra torsdag 1. september. For bestillinger kontakt aleksander.grogaard@sommerrohouse.com

Om Laserlegene

Konseptet Laserlegene tilbyr det siste innen ikke- kirurgiske, dermatologiske, hudpleie- og ansiktsforyngelsesbehandlinger for kvinner og menn. LASERLEGENE ble grunnlagt i 2008 av Dr Wai Man Chan og Dr Kingsley Mariadasan, to av Norges fremste eksperter på medisinsk bruk av laser.

Om Vestkantbadet

Ikoniske Vestkantbadet fra 1932 er restaurert og utvidet for å ønske gamle og nye badere velkommen 1.november. Originale Vestkantbadet rommer svømmebasseng, kaldkulp, badstuer og 10 behandlingsrom. Vi har utvidet med 8 moderne behandlingsrom og 400 m2 treningssenter.

Treningsstudio

Vårt 400 m2 store treningsstudio er et eksklusivt tilbud til Vestkantbadets medlemmer og husets hotellgjester, med PT timer  og førsteklasses utstyr.

Behandlinger

Våre velværeeksperter byr på velværebehandlinger, massasje og helsebringende terapiformer. Vi har restaurert de originale behandlingsrommene med utsøkte detaljer.