Jonathan har hatt ansvaret for maten på ikoniske Londonhoteller som The Lanesborough og The Dorchester og The Ritz. Han har servert kresne gjester i USA og Australia, før kjærligheten bragte ham til Oslo. Her har han vært kjøkkensjef på Le Canard, som hadde fast stjerne i Michelenguiden inntil dørene stengte i 2011. Siden har han blant annet vært med å bygge opp Onda og restaurant Festningen. Nå får han ansvaret for maten på hele huset; fra Ekspedisjonshallen i første etasje til TAK på toppen – og alt imellom.

Hvert spisested skal ha sin egen meny, stemning og atmosfære, men felles for alle vil være høy kvalitet i råvarene og et ekstra fokus på bærekraft. Jonathan lover rause porsjoner og et bredt utvalg av vegetarretter.

- Målet er at alle som besøker huset umiddelbart skal lengte tilbake, sier Jonathan. Det er bare å begynne å lengte til åpning 1. september. Les mer om alle Sommerros spisesteder her

Jo, flere kokker!

En av de viktigste jobbene fremover blir å sette sammen det store kokkelaget som skal bringe Jonathans visjoner ned på tusenvis av tallerkener. Er dette deg, eller kanskje en du kjenner?

Følg med på https://www.sommerrohouse.com/kulstilling/