Dette er poesi som du aldri har opplevd maken til. Dette er en kjærlighetshistorie ulik alle andre du noen gang har hørt.

Bli med poetinnen og sangerinnen Eleanor Flowers i hennes fengslende poesikabaret "Love Story" på Sommerro. Hennes dikt og sanger vil ta deg med på en rørende reise, avsløre kjærlighetens hemmeligheter og ønske deg velkommen inn i en poets magiske verden.

Dette er en forestilling du vil verdsette lenge. Ms. Flowers vil bli akkompagnert av jazzpianisten Fride Nøstdahl Hjelle for å bringe til live både poesi og egenskrevne melodier som inviterer til fordypelse. I tillegg vil de dele med seg av fengslende historier fra Oslo på 1930-tallet, som garantert vil berøre og inspirere deg.


Så ta på deg ditt favorittantrekk, finn deg til rette i et sete på Sommerros To Søstres rom og nyt en deilig cocktail eller to.
Dette er din frikveld til å glemme dine bekymringer og fråtse i livet. Kom og nyt poesiens glamour med frøken Flowers og la hennes stemme føre deg til kjærlighetens land.


Forestillingen begynner 19.00 og varer i omtrent 50 minutter. Vennligst kom i tide for å unne deg en drink fra baren. Du er velkommen til å kjøpe drikke under forestillingen, men vær så snill å gjøre det stille.

Dører: 18:00
Show: 19:00

Forestillingen er på Engelsk.