Room for Romance

Prioriter tid sammen og nyt en uforglemmelig opplevelse på Sommerro. Vår Room for Romance-pakke er skreddersydd for par som ønsker et avbrekk fra hverdagens travle rytme, med en komplett dose av romanse. Nyt champagne og petit four på rommet, inngang til alt av velværefasiliteter, og avslutt dagen med en 5-retters chef’s menu på TAK med utsikt over Oslo. Dagen etter venter frokost i Ekspedisjonshallen, og for de som føler seg spreke; tilgang til vår fantastiske hotellgym.

Girls Getaway

Gjør deg klar for en uforglemmelig jentetur på Sommerro midt på Solli Plass i Oslo! Vår spesialdesignede pakke gir deg alt du trenger for en perfekt helg med jentene, inkludert middag, overnatting, og en flaske med velkomstbobler på rommet. Ikke minst; tilgang til alle våre velværefasiliteter, som takterrasse med basseng og badstue, samt Vestkantbadet med basseng, kaldkulp, IR-badstue og finsk badstue. Velkommen til det komplette oppholdet med nære og kjære.

Dine & Dream

Nyt et 3-retters måltid i Ekspedisjonshallen, og rund av kvelden i våre unike art deco rom for en enestående natts søvn. Frokost dagen etter, og tilgang til vår enestående gym, er selvfølgelig inkludert. Book rom og middag nå, og nyt en magisk aften hos oss.