MY ULTIMATE VALENTINE

Overrask en du elsker med det ultimate kjærlighetsdøgnet på Sommerro. Vi åpner opp kinosalen for en intim filmvisning, etterfulgt av 3 retter i Ekspedisjonshallen med live jazz. Kald champagne og noen overraskelser venter på rommet…

OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten. Vi serverer 5-retters middag, med stjernehimmel og en av byens beste utsikter på Frogners TAK. Kald champagne venter på rommet.

Brunsj & massasje

Gi kroppen din en gave i form av en himmelsk massasje på Vestkantbadet og en fargerik brunsj i Ekspedisjonshallen – og takk deg selv etterpå.

Afternoon Tea & massasje

Når du trenger påfyll for alle sanser, er Sommerro et sted å besøke. I To Søstre serveres en klassisk afternoon tea med våre nøye utvalgte teer, scones, bobler & kaker. Se opp for Champagnevognen! Senere er Vestkantbadet kun noen trappetrinn ned, der en massasje i et av våre lune behandlingsrom venter.

Lunsj & massasje

Hvem sier at en ukedag ikke kan være minst like bra som en helgedag? Med massasje på Vestkantbadet og lunsj i Ekspedisjonshallen er ukens høydepunkt satt.

Lunsj, bad & badstue

Nyt en herlig lunsj i Ekspedisjonshallen etterfulgt av behagelig avslapping i historiske Vestkantbadet.