SOMMERRO FILMKLUBB

På Sommerro Filmklubb bringer vi aktuelle filmskapere, ressigører og skuespillere sammen med publikum i kinosalen hos oss. Etter filmvisningen, åpner vi opp for en hyggelig prat og utveksling av tanker bak filmen. Publikum er også varmt velkommen til å stille spørsmål. Velkommen: 18.00 – 18.30Film: 18.30 – 20.00Etterprat: 20.00 – 21.00 Pris: 295,– inkl. pop-corn…

WINE, DINE & CRIME

Hver tirsdag og onsdag rigger vi opp til en grusomt god aften på Sommerro! Nyt en 2-retters middag i energiske Ekspedisjonshallen, før du lar deg bevege av spennende krim i våre myke og behagelige kinoseter. Pakken inkluderer en 2-retters middag i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Drikke til maten er ikke inkludert.

BRUNSJ & FILMKLASSIKER

Oppskriften på den perfekte helgeaktivitet. Skravle fra deg gjennom en fargerik brunsj og synk ned i en myk stol til en god film etterpå. Vi serverer deg klassikere både i Ekspedisjonshallen og kinoen vår. Pakken inkluderer en 2-retters brunsj i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og gratis filmvisning i kinoen.