Sommerro Jazz trio

Vår fantastiske jazztrio setter stemningen med de eviggrønne jazz standardlåtene fra 30-tallet

Luciafrokost i Ekspedisjonshallen

Velkommen til en stemningsfull jule- og Luciafrokost den 13. desember. Stella Vitae Bygdøy skolekor går i Luciatog gjennom første etasje, og fyller til slutt Ekspedisjonshallen med julesang. I frokostbuffeten denne morgenen finner du blant annet lusseboller, pepperkaker og gløgg. Alt man trenger for å få den gode, gammeldagse julestemningen!

Koret synger kl. 7:50 og 9:00

Kåseri med Frode Krohg

«alt skal til for å lage en verden» – Kåseri med Frode Krohg Frode Krohg, kunstneren Per Krohg sitt barnebarn, forteller om sin bestefars mangfoldige kunstnerliv. Vi får et unikt innblikk i Per Krohgs oppvekst med sine berømte kunstnerforeldre Oda og Christian Krohg, og livet i Paris i «de glade 20årene». Per Krohg så på verden…

The Stranger At Sommerro

Forundret, oppløftet og beveget. Etter forestillingen The stranger at Sommerro går du ut med følelsen av å ha vært med på noe helt unikt.  Helt siden Jon Ensor var en liten skolegutt i Oxford i England har han utført magi, tankelesing og tilsynelatende umulige triks. De siste tiårene har han underholt kongelige, aristokrater og Hollywood-kjendiser, og vært…

WINE, DINE & CRIME

Hver tirsdag og onsdag rigger vi opp til en grusomt god aften på Sommerro! Nyt en 2-retters middag i energiske Ekspedisjonshallen, før du lar deg bevege av spennende krim i våre myke og behagelige kinoseter. Pakken inkluderer en 2-retters middag i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Pris 695,– pp.

BRUNSJ & FILMKLASSIKER

Oppskriften på den perfekte helgeaktivitet. Skravle fra deg gjennom en fargerik kraftbrunsj og synk ned i en myk stol til en god film etterpå. Vi serverer deg klassikere både i Ekspedisjonshallen og kinoen vår. Pakken inkluderer en 2-retters brunsj i Ekspedisjonshallen, popkorn, brus og filmvisning i kinoen. Pris 595,– pp.