Lær deg helsefremmende pusteteknikker med instruktør Monica Rongve som er ekspert i Wim Hof-metoden.

Wim Hof-metoden har tatt verden med storm de siste årene. Metoden har vist å gi oss tilgang til å påvirke det autonome nervesystemet, hormonsystemet og immunsystemet, slik at vi blir mer robuste og får større motstandskraft.

Wim Hof-metoden består av tre komponenter: pust, fokus/mentaltrening og kuldeeksponering. Disse tre elementene hjelper deg til å utforske din egen fysiologi og kapasitet, som gir verdifull styrke i en hverdag med fysisk og mentalt stress. Metoden egner seg godt til de som ønsker mer energi, motvirke stress, angst, uro og minske kronisk betennelses tilstander. 

Kurset begynner med en god innføring i pusten og fokus på mental forberedelse. Deretter vil vi isbade kombinert med infrarød badstue. Den infrarøde badstuen har unike fordeler, som at varmen går fem ganger dypere inn i kroppen sammenlignet med tradisjonell badstue.

Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset. Du kan ikke utføre denne metoden om du er gravid eller har epilepsi. Kurset kan holdes på norsk eller engelsk.

Ha på deg lette klær du kan bevege deg i og badetøy. Du får håndkle av hotellet.

event-listing