En hjertevarm julaften PÅ SOMMERRO!

Julen er ikke alltid bare glede, men også en tid hvor kontrastene i livet blir ekstra synlige. Uansett om du har en liten eller stor familie, eller om du er i ulike livssituasjoner, er du velkommen til HumanJul! Dette arrangementet er skapt med kjærlighet og samhold, både for familier og frivillige. Det er gratis og kommer rett fra hjertet til alle involverte.

HVA KAN DU FORVENTE?

Underholdning, deilig julemat, og en mengde leker som vil spre juleglede i alle aldre. Dette blir en uforglemmelig aften du absolutt ikke vil gå glipp av!

HumanJul er arrangert av Humanistene, i samarbeid med Qvisten Animasjon, ODA, Sommerro, RentaTent, og dedikerte ildsjeler som ønsker å skape noe magisk sammen.

For mer informasjon og påmelding, besøk www.humanjul.no.

Bli med på en julaften full av varme og samhold!


ENSOMT JULETRE

For mange barn er ikke julen alltid en gledefylt tid. Derfor inviterer vi deg til å donere en julegave til barn som trenger et lysglimt og noe spennende å glede seg til. Kjøp eller doner en julegave som du tror et barn kan ønske seg eller ha behov for og legg under vårt "Ensomt juletre". Gavene blir delt ut på "HumanJul" på julaften her på Sommerro.