Toppetasjen hos Sommerro er forbeholdt de mest sosiale. Vår utradisjonelle etasje består av mindre, spesialbygde rom med sovealkover, perfekt for venner og kollegaer – nye og gamle.

På toppen av Sommerro har de tradisjonelle tvillingrommene fått en ny vri, i form av sovealkover med gardiner som kan trekkes for. Perfekt for venner eller kollegaer som vil dele rom og bad, og samtidig ha sin egen seng og plass å trekke seg tilbake til.

Hvert av loft-rommene består av to alkover med romslige og behagelige soveplasser. Sengene er hele 150 cm brede, med en skuff til bagasje under. Her er godt med leselys. Rommet har bord, lenestol, og et delikat flisbelagt bad med dusj. Alt du trenger på liten plass!

Loft-rommene er inspirert av norske alkoveløsninger fra begynnelsen av 1900-tallet, alt i Sommerros karakteristiske art deco-stil, med lunt treverk og duse grønntoner. Lampene er spesialdesignet med Oslo Lysverkers originale 30-tallsdetaljer, og tekstilene tar opp tråden fra norsk designarv.

Loft-rommene er perfekte for alle som gjerne vil dele tid sammen, men ikke seng. Mer sosialt enn en-mannsrom, og mer privat enn tvillingrom.
Enkelt og effektivt, og samtidig herlig Sommerrosk!

19-23 m2 rom designet av GRECODECO
2 x 150 cm senger fra Hilding Anders
Kvalitetsdyner og puter fra Høie
Spesialdesignede morgenkåper fra Abate
Walk-in dusj
Produkter fra Byredo
Høyttaler fra Marshall med sømløs tilkobling
Tilgang til 400m2 gym
Ikke TV på rom
Pakker
SOMMERRO STAYCATION

Ta med en venn eller partner på en staycation på Sommerro, med alt du trenger for et kjærkomment av ...