Åpner september 2022

Toppetasjen hos Sommerro er forbeholdt de mest sosiale. Vår utradisjonelle penthouse etasje består av spesialbygde sovealkover, perfekt for venner og kollegaer – nye og gamle.

På toppen av Sommerro har de tradisjonelle twin-rommene fått en ny vri, i form av sovealkover med gardiner som kan trekkes for. Perfekt for venner eller kollegaer som vil dele rom og bad, og samtidig ha sin egen seng og plass å trekke seg tilbake til.

Hvert av loftsrommene består av to alkover med romslige og behagelig soveplasser. Sengene er hele 140 cm brede, med en skuff til bagasje under. Her er godt med leselys. Rommet har bord, lenestol, og et delikat flisebelagt bad med dusj. Alt du trenger på liten plass!

Loft-rommene er inspirert av norske alkoveløsninger fra begynnelsen av 1900-tallet, alt i Sommerros karakteristiske art deco-stil, med lunt treverk og duse grønntoner. Lampene er spesialdesignet fra Oslo Lysverkers originale 30-tallsdetaljer, og tekstilene tar opp tråden fra norsk designarv.

Loft-rommene er perfekt for alle som gjerne vil dele tid sammen, men ikke seng. Mer sosialt en en-mannsrom, og mer privat enn et twin-rom.
Enkelt og effektivt, og samtidig herlig Sommerrosk!

2 x 150 cm seng
19-23 m2
Dusj
Høyttaler
Tilgang til treningssenter
Ikke TV på rom
Pakker
OSLOVERS

Hver dag er en bra dag å hylle kjærligheten.

PÅ OSLOS TAK

Bo midt i byen, og heve deg over den.

HJERTET AV FROGNER

Opplev nabolaget Frogner, med brede gater, klassiske bygårder og s ...

8-TIMERSREGEL

På Sommerro hjelper vi deg med bortekontoret og med avkobling ette ...

BAD OG BOBLER

Bo på Sommerro og dykk ned i en 100 år gammel badekultur på erverd ...

BACKPACKER

Denne pakken passer perfekt for deg som vil bo på budsjett, men le ...

LYS, KRAFT, VARME

Pakken for deg som ikke bare vil være uthvilt, men også fylle på m ...