Vi søker en restaurantsjef som ønsker å sette sitt unike preg på den helt nye storsatsingen på Frogner

Det ligger så uendelig mange historier i veggene på dette stedet, og som restaurantsjef trenger vi deg som ønsker å sette ditt preg på hvordan vi formidler nettopp disse. 

Sommerro skal være mer enn en restaurant, mer enn et hotell, det skal være et samlingssted. Sommerro skal ta vare på historien til det eksklusive bygget, samtidig som det tilfører noe helt nytt til nabolaget. Vi skal inkludere naboene, på lik linje med de som kommer langveisfra.

Noe vet vi allerede.

  • Vi vet at arkitekturen er helt unik
  • At interiøret og design skal formidle historien
  • At det gode håndverket skal videreføres
  • At maten skal være i særklasse
  • Og at kaffen må være god.

Men det er veldig mye vi ikke vet enda. Vi vet ikke hva byens beste drink skal hete, eller hvordan vinkartet blir seende ut.

Vi vet heller ikke helt hvem som kommer til å jobbe her, eller hvordan konseptet på restauranten vår skal utvikles.

Sammen med deg ønsker vi å skape et sted folk kommer tilbake til. Et sted som innbyr til samtale både blant gjester og ansatte. Sommerro skal være en sentral del av nabolaget og derfor skal det vi tilbyr være like aktuelt for Inger Johanne på 64 i Balders gate som Carl på 33 fra Stockholm.

Derfor søker vi en som deg. Dette er en helt spesiell sjanse til å sette ditt preg på en fantastisk storsatsing på Frogner. Sammen kommer vi til å skape noe helt unikt for Oslo – om ikke for verden.

Akkurat hvordan vi gjør det, kan du være med å styre.

-Jarle Moen, hotelldirektør

Sommerrogata 1, 0255 Oslo NORGE
Fakturainformasjon
Vårt team