Åpner september 2022

Ofte stilte sprørsmål

Hva skjer med Vestkantbadet?

Vestkantbadet skal fortsette å være et bad for hele byen. Hele badet er fredet og settes nå i stand til sin originale form, men til dagens standard og komfort. I tillegg til basseng, badstu og kaldkulp, kommer også behandlingsrom.

Det originale Vestkantbadet blir utvidet med nye, ekstra romslige skifterom. I tillegg bygger vi et 400 kvadratmeter stort gym, med helt nye treningsapparater. Gymmet blir et medlemsgym for alle som bor eller jobber i nærheten, med tilgang for husets hotellgjester.

Hva blir åpningstidene og billettprisene på Vestkantbadet?

Inngang på det nyrenoverte Vestkantbadet vil være kr. 190. Detta inkluderer svømming og badstu. I løpet av året åpner vi også for salg av årskort. Vi ser frem til å annonsere endelige åpningstider og tjenestemeny, men det blir rikelig med tid for små og store til å kose seg i bassenget og med ulike behandlinger.

ER IKKE sommerro et hotell?

Joda, vi har hotell. Men Sommerro blir like mye et samlingssted for byen som et sovested for tilreisende.

Ja, v

Huset rommer 4 restauranter, barer, kafeer, kulturscener, møtesteder og opplevelser for store anledninger og for mange, små påfyll.

Hvem sa at du må reise langt for å komme deg bort fra hverdagen?

På disse sidene vil vi dele nyheter og historier om alt du allerede nå kan begynne å glede deg til.

Kan dere hjelpe meg med festen min?

Ja, vil har alt fra koselige stuer til store selskapslokaler. Vi hører veldig gjerne om hva som er anledningen og ønskene dine, så hjelper vi deg finne passende lokale.

Men husk; det trenger ikke være fest for å komme på Sommerro. Alle naboer må gjerne rusle over i tøflene for en formiddagskaffe i Ekspedisjonshallen.