Ofte stilte sprørsmål

Hva skjer med Vestkantbadet?

Vestkantbadet skal fortsette å være et bad for hele byen. Det originale badet fra 1932 er fredet og gjennomgår omfattende restaurering for å settes tilbake til sin originale form, Basseng, badstuer , kaldkulp og ekspress behandlingsrom og Vestkantbadets egen velværebutikk åpner 1. november.

Allerede nå har 8 helt moderne behandlingsrom åpnet, med en omfattende velværemeny. I tillegg har vi åpnet et 400 kvadratmeter stort gym for medlemmer og hotellets gjester, med helt nye treningsapparater. Bor eller jobber du i nærheten og er interessert i medlemsskap? Klikk HER.

BLIR VESTKANTBADET ÅPENT FOR ALLE?

Da Vestkantbadet åpnet i 1932 var det et tilbud for alle byens badere. Det skal det fortsette å være. Nå pågår omfattende håndtverksarbeid for å sette hele det fredede badet tilbake til originalen. Vi gleder oss til å gi gamle og nye Vestkantbadere en varm og våt velkomst 1. november. 

Allerede nå kan alle booke behandlinger i ett av våre 8 moderne behandligsrom.

Hva blir åpningstidene og billettprisene på Vestkantbadet?

Inngang på det nyrenoverte Vestkantbadet vil starte fra kr. 195.- i ukedager. Dette inkluderer svømming og badstue i 2 timer. I løpet av året åpner vi også for salg av klippekort og årskort. Vi ser frem til å annonsere endelige åpningstider og tjenestemeny. Det skal blir rikelig med tid for alle til å kose seg i bassenget og med ulike behandlinger.

ER IKKE sommerro et hotell?

Joda, vi har hotell. Men Sommerro er like mye et samlingssted for byen som et sovested for tilreisende.

Huset rommer 6 restauranter, barer, kafeer, kulturscener, møtesteder og opplevelser for store anledninger og for mange, små påfyll.

Hvem sa at du må reise langt for å komme deg bort fra hverdagen?

Kan dere hjelpe meg med festen min?

Ja, vil har alt fra koselige stuer til store selskapslokaler. Vi hører veldig gjerne om hva som er anledningen og ønskene dine, så hjelper vi deg finne passende lokale.

Men husk; det trenger ikke være fest for å komme på Sommerro. Alle naboer må gjerne rusle over i tøflene for en formiddagskaffe i Ekspedisjonshallen.