Overnatting

Opplev våre 231 unike rom og suiter designet med en ekletisk miks av moderne komfort og en rik historie.

Les mer
Mat og Drikke

Sommerro huser seks restauranter, som hver byr på unike opplevelser, med et rikt utvalg av retter laget av nøye utvalgte råvarer.

Les mer
Pakker

Prøv en av våre nøye sammensatte pakker For den totale opplevelsen av hele huset sommerro.

Les mer
Behandlinger

Våre velværeeksperter byr på ansikt og kroppsbehandlinger, massasje og helsebringende terapiformer.

Laserlegene

Laserlegene tilbyr kun veldokumenterte og effektive behandlingsformer av internasjonal standard. Vårt mål er naturlig vakre resultater. Vi har den nyeste teknologien innen hudlaser, i tillegg til kosmetiske injeksjoner, hyaluronsyrefiller, hudanalyse og hudhelseprogrammer.

Historiske rom

Våre 8 historiske rom og kulturarv-saler er tilgjengelige for privat leie. Her finner du Per Krohgs fantastiske takfresker og det originale direktørkontoret fra Oslo Lysverker.

Sommerrostuene

Et intimt bibliotek, en hyggelig kino og en storslått scene inspirert av Hollywoods gullalder er blant Sommerrostuene, som alle er tilgjengelig for privat utleie. Vi skreddersyr lokalene etter dine behov, enten du planlegger en intim samling eller stor fest. Du kan feire med stil, akkurat slik du ...

Teaser dynamic
The Stranger At Sommerro

Forundret, oppløftet og beveget. Etter forestillingen The stranger at Sommerro går du ut med følelsen av å ha vært med på noe helt unikt.  Helt siden Jon Ensor var en liten skolegutt i Oxford i England har han utført magi, tankelesing og tilsynelatende umulige triks. De siste t...

Les mer
KULTURPROGRAM

Nyt lyden av live musikk, tren magemusklene på stand-up-show eller ta de minste med på høytlesning. Sammen skaper vi gode minner.

SOMMERRO FILMKLUBB

Filmklubben på Sommero tar med filmskaperen inn i selve kinosalen! Enten viser de egne filmer, eller filmer andre har laget som har vært viktig for dem og kanskje formet dem til den regissøren, manusforfatteren, fotografen et cetera de er i dag.

Les mer
Teaser dynamic