Sommerro Julekalender 2023

LUKE 1
1
Åpne første luke i Sommerros julekalender for din sjanse til å vinne en stemningsfull frokost for to i den ærverdige Ekspedisjonshallen.
DELTA
LUKE 2
2
Vi gir bort inngang til Vestkantbadet for deg og en venn. Nyt en avslappende dag med velvære og bading i vakre omgivelser.
DELTA
LUKE 3
3
I dagens luke kan du vinne Brunsj & Filmklassiker for to personer. Oppskriften på den perfekte helgeaktiviteten. Skravle bort tiden over en fargerik og kraftig brunsj, og synk ned i en myk stol for en god film etterpå.
DELTA
LUKE 4
4
I dagens luke kan du vinne et gavekort på 500,–. Om du vil slappe av med velvære i Sommerros spa, smake på utsøkte retter i deres restaurant, eller oppleve en kulturell begivenhet, gir dette gavekortet deg friheten til å velge.
DELTA
LUKE 5
5
Sommerro Sisters. Vi elsker hvordan Sisters in Business løfter frem ressursene rundt seg - både mennesker og tekstiler. Alle som overnatter på Sommerro vil få muligheten til å støtte en god sak og kjøpe det eksklusive handlenettet. Det blir laget av overskuddsmaterialer og sydd av kvinner med innvandrerbakgrunn, som ønsker et skritt inn i arbeidslivet. Du kan vinne et Sommerronett allerede nå i en limited edition utgave.
DELTA
LUKE 6
6
H2Oslo ❤️ ! Så heldige vi er som kan drikke verdens beste vann rett fra springen. På Sommerro bytter vi ut engangsflasker med flergangsflasker. Som denne designet av vår egne favorittegner, Bendik Kaltenborn, i samarbeid med Miir. Den kan bli din i dagens luke. Godt påfyll!
DELTA
LUKE 7
7
Energiboost! Lys, kraft og varme, står det hugget i stein på trappen til Sommerro. Oslos gamle lys- og el-verk skal igjen gi byen ekstra energi. Nå i form av et helt nye, moderne treningsfasiliteter. Vestkantbadet Gym blir 400 kvadratmeter for medlemmer og overnattingsgjester. Er du klar for en treningsopplevelse utenom det vanlige?
DELTA
LUKE 8
8
Vestkantbadets opprinnelige romerbad er restaurert og oppdatert med infrarød badstue og kaldkulp. Ta med deg 3 venner til en svettefest i ærverdige omgivelser etterfulgt av massasje for 4 personer. Dere har stedet helt for deres selv og får behandling fra topp til tå!
DELTA
LUKE 9
9
Showtime! Visste du at Sommerro får en egen show- og kulturscene? Programmet for Lysverker Scene annonseres først til våren, men allerede nå deler vi ut to eksklusive premierebilletter, inkludert overnatting og frokost på huset. Vi lover deg en gledelig overraskelse.
DELTA
LUKE 10
10
Ikke helt Karlsson, men Sommerro får sin helt spesielle svenske på taket. Frida Ronge har tatt Stockholm med storm med sin miks av nordiske råvarer og japanske kjøkkentradisjoner. På TAK Oslo får du ikke bare rå mat, men også byens råeste utsikt. Du kan vinne 3-retters middag for 2.
DELTA
LUKE 11
11
Husets hjerte? I hvertfall det mest pulserende lokalet. Hit kom en gang Oslos borgere for å betale strømregningen. Nå blir det brasserie, med god mat og god stemning fra tidlig til sent. Vi gleder oss til å åpne dørene og på ny vise byen Per Krohgs ikoniske veggmaleri. Du kan vinne en helaften i Ekspedisjonshallen med følge
DELTA
LUKE 12
12
God søndag med kaker og klassisk! To Søstre var navnet arkitekt-duoen Bjercke og Eliassen ga bygget de tegnet for Oslo Lysverker. Nå er det navnet på salongen der Sommerro serverer noe av det beste byen kan by på av kaker, smørbrød og klassisk musikk. Inviter en venn til en ettermiddag for flere sanser!
DELTA
LUKE 13
13
Stille natt - utenatt! Hvor går du for å se på stjernene? Sommerro får helårs takterasse, med badstu, bar, restaurant og svømmebasseng. Vi vil også legge til rette for at flere kan nyte Oslokvelder i marka og byens parker. Vinn Sommerros sitteunderlag til deg og en venn. Tegnet av hustegner Bendik Kaltenborn, laget av Røros Tweed i 100 % norsk ull.
DELTA
LUKE 14
14
8 timers arbeid. 8 timers fritid. 8 timers søvn. Sommerro er et 24-timers hus. Finn et rolig sted for å jobbe for deg selv, eller inviter til et kreativt og produktivt møte, borte fra hverdagsmas på kontoret. I dag kan du vinne en dag i ett av husets fire styrerom. Godt møte!
DELTA
LUKE 15
15
Et lite stykke badehistorie! Art Deco-perlen Vestkantbadet er et av de få gjenværende offentlige badene i byen. Det originale interiøret er bevart og pusset opp. Nye, moderne velværefasiliteter er lagt til. Til sammen blir det en stor butikk, 16 behandlingsrom, kaldkulp, badstuer, svømmebasseng og 400 kvadratmeter trening. Dagens luke er for kropp og fjes; to billetter til Vestkantbadet, inkl. to ansiktsbehandlinger i vår ekspress skjønnhetsavdeling.
DELTA
LUKE 16
16
Staycation spesial! Du trenger ikke reise langt for å komme vekk fra hverdagen. Sommerrohuset er en hel destinasjon, med opplevelser fra kjeller til tak. Rommene er en liten attraksjon i seg selv. Vinn en overnatting for to. Senk skuldrene. Du har alt du ønsker av opplevelser under ett tak.
DELTA
LUKE 17
17
To gode venner? I toppetasjen på Sommerro har det tradisjonelle dobbeltrommet fått en ny vri. Med separate sengeplasser kan man enkelt trekke seg tilbake til sin egen private alkove, perfekt for venner på tur. Vi gir bort overnatting i LOFT-rommet, inkludert søndagsbrunsj i Ekspedisjonshallen for to personer. (Overnatting gjelder fra lørdag til søndag)
DELTA
LUKE 18
18
Sommerrogata 1 er et unikt stykke arkitektur som ble til i en tid hvor modernismen overtok for et historisk uttrykk. LPO arkitekter har sammen med dyktige håndverkere bygget opp, bygget om og gjenopplivet byggets fantastiske detaljer. De nesten 100 år gamle originale tegningene, historiske bilder og 100-vis av timer i tilbrakt bygget er grunnlaget for arbeidet. Premien i dag er en eksklusiv omvisning på byggeplassen med LPO arkitekter. De gir deg alle historiene foran og bak fasaden.
DELTA
LUKE 19
19
Snurr film! Visste du at Sommerro får en egen kinosal? Synk ned i dype stoler med popcorn og cocktails og se alt fra gamle klassikere og nye stjerneskudd. Vinn en helaften foran lerretet for deg og tre venner.
DELTA
LUKE 20
20
Trekk pusten dypt! Vi har bedt en meget kjent nabo til å spesialdesigne en Sommerroduft til oss. Pust inn, pust ut og vinn en eksklusiv forhåndstest i dagens luke.
DELTA
LUKE 21
21
Barnas hus! Selvsagt er Sommerro også et hus for barn! Enten du har mange selv, eller vil invitere med noen ekstra, er det både hjerterom og soverom til opp til to barn i våre moderne familierom. Husk lesestund i biblioteket før leggetid, og en ekstra god smoothie til frokost i Ekspedisjonshallen.
DELTA
LUKE 22
22
Bra for deg og bra for planeten. Bærekraft står sentralt i alt vi gjør – også hva vi har på menyen. Hos oss skal det være lett å velge rett, og du vil finne et bredt utvalg av vegetarretter på alle våre spisesteder. I dagens luke gir vi bort en goodiebag med noen av våre beste produkter, så du kan skape grønn matglede også på ditt eget kjøkken.
DELTA
LUKE 23
23
Sommerrofølelsen! Våre tykke gode morgenkåper gir en ekstra lun følelse for alle som besøker velværeavdelingen på Vestkantbadet. Vi tipper du vil elske den også på kalde vintermorgener hjemme. I dag kan du vinne en Sommerromorgenkåpe med ditt navn brodert på av Sisters in Business - så du kan gjenskape litt av vårt hus i ditt eget
DELTA
LUKE 24
24
Hold av datoen! 1. september 2022 blir det julaften, 17. mai og nyttår på en gang, når vi endelig åpner dørene til vårt eventyrlige hus. Vinn en overnatting i Superiorrom i åpningshelgen. God stemning garantert. Bare å begynne nedtellingen.
DELTA

Du må være 18 år eller eldre for å delta i konkurransen. Ansatte ved Sommerro og deres nærmeste pårørende kan ikke delta i konkurransen.

Du som konkurrerer i kalenderen skriver inn din e-post og et brukernavn når du registrerer deg. Dette samles for å identifisere og kontakte vinneren. E-postadressen din er ikke synlig for andre deltakere. Det er viktig for oss på Sommerro at du føler deg trygg på hvordan vi håndterer din personlige informasjon. Derfor er vi åpne om hvordan vi samler inn, behandler og deler med deg informasjonen vi lagrer om deg hos oss.

I tillegg til ovenstående gjelder følgende konkurranseregler:
1.1 Konkurransen er åpen for personer som er myndige.
1.2 For å kunne delta i kalenderen, kreves registrering av følgende informasjon: navn, e-post og at du godtar konkurransevilkårene. Det er bare lov å registrere seg med ett brukernavn per fysisk person.
1.3 Ansatte på Sommerro eller i kalenderens deltakende aktiviteter har ikke rett til å delta i quizkonkurransen.
1.4 Sommerro forbeholder seg retten til å ekskludere konkurrenter som mistenkes for å ha manipulert deltakelsen.
1.5 Hvis konkurransen ikke kan gå som planlagt av grunner utenfor Sommerro kontroll, forbeholder vi oss retten til å avbryte eller utsette konkurransen.

LYKKE TIL!