Feire jul- og nyttår med dine nærmeste på Sommerro. Et enestående hus fylt med liv, underholdning, unike soverom og mat i verdensklasse.

Opplev et hus fylt med vakker juledekor fra utsiden og inn. Velkommen innom på en kopp kaffe i Kafé Lucy, eller på et lenger opphold for å få den etterlengtete julefølelsen.

Julero på Sommerro

Enten du planlegger et hjertevarmt julemåltid med venner eller familie, skal på juleforestilling, eller ønsker å utforske Oslo for juleshopping, venter Sommerro med et overdådig utvalg av opplevelser.

Nyt 15% på rom og frokost under ditt julebesøk på Sommerro, på opphold mellom 14. november og 30. desember. Tilbudet er begrenset på kapasitet, og kan kanselleres kostnadsfritt frem til 16:00 på ankomstdag. Gjelder kun på bookinger gjort via linken under.

bli med på julelystenning av fasaden på sommerro

Den 14. november starter julen offisielt på Sommerro. Bli med oss når vi tenner julelysene på fasaden av Sommerro kl. 16:00, med gratis gløgg og pepperkaker.

Kanskje du vil avslutte det hele med en overnatting og/eller et smakelig måltid i en av våre restauranter?

Våre prisvinnende konditorer lager det beste du kan tenke deg av salte og søte delikatesser - selvsagt med juletema. Kom til To Søstre for et glass bobler, og gjør deg klar for at førjulsroen senker seg.

Jule-afternoon tea på to søstre

Afternoon tea på Sommerro har blitt en uunnværlig favoritt blant våre gjester når de besøker oss. Menyen, skapt av våre prisvinnene konditorer, Mohammed Aziz og Jared Chuah, er selvsagt inspirert av julehøytiden.

Vår jule-afternoon tea vil bli servert i To Søstre torsdag-søndag fra 16. november, til og med 17. desember. Velkommen til en smakfull opplevelse av sesongens herligheter.

Før- og romJULsFROKOST I EKSPEDISJONSHALLEN

Nyt en eksepsjonell julefrokost i den varme og historiske atmosfæren til Ekspedisjonshallen. Vår frokostbuffet byr på det beste av lokale og økologiske delikatesser, mens vår à la carte-meny er fullspekket med gourmetretter som er verdige en festfrokost. Alt dette er inkludert i din unike frokostopplevelse, hvor vi ønsker å skape minnerike øyeblikk for deg og dine gjester.

Frokosten er alltid gratis for hotellgjester, og koster 395NOK per person for gjester utenfra. Lørdager og søndager er frokosten forbeholdt hotellgjester.

Velkommen til en hjertevarm og smakfull julefrokost i vårt praktfulle brasserie.

Den lune julestemningen på Sommerro sprer seg fra fasaden vår, til alle restauranter, kriker og kroker rundt på huset.

NYT et julemåltid i en av våre restauranter

Enten du planlegger en romantisk middag for to, frokost med familien, eller en kveld ute med vennegjengen, tilbyr vi den perfekte settingen for å skape uforglemmelige minner over julehøytiden.

Jul i Ekspedisjonshallen
Velkommen til julefrokost, lunsj eller middag i historiske Ekspedisjonshallen, vårt heldagsåpne brasserie der atmosfæren er like innbydende som menyen.
Les mer
Julesushi på Izakaya
Et perfekt avbrekk mellom all julematen. Nyt sushi og japansk-inspirerte deleretter fra våre enestående kokker, med utsikt utover Frogner og Oslofjorden.
Les mer
Julemiddag på TAK
TAK byr på en magisk utsikt over Oslo, i tillegg til smakfulle nordisk-japanske retter laget med mye smak og kjærlighet. En spesiell anledning blir ekstra magisk her.
Les mer
Jule-Afternoon Tea
Nyt det beste fra våre konditorer, som har satt sammen en fest for sansene av salt og søtt i denne jule-utgaven av vår klassiske afternoon tea. Perfekt før eller etter juleshopping! Serves fra 16. november til og med 17. desember.
Les mer

Nyttårsaften på sommerro

Endelig har vi åpnet opp for booking av bord på nyttårsaften!

Velg mellom restaurantene under, og nyt et smakelig måltid i festlige omgivelser. Baren i Ekspedisjonshallen er åpen til kl. 01:00, og baren på TAK/Izakaya er åpen til 02:00. Middag må forhåndsbetales, og du kan lese mer om hver enkelt, samt booke bord, via linkene under.

Nyttårsaften - overnattingspakker

Skål for nye begynnelser, og la kvelden utfolde seg med våre spesiallagde nyttårspakker på Sommerro. Overnattingspakkene våre inkluderer champagne og petit four på rommet, middag enten i Ekspedisjonshallen eller på TAK, tilgang til vestkantbadets velværeavdeling, og frokost dagen etter.

Velg mellom Ekspedisjonshallen og TAK under, og la oss skape en uforglemmelig start på 2024 for deg og dine på Sommerro.

Nyttår: Ekspedisjonshallen
Opplev en unik feiring med overnatting, en flaske champagne og spesiallaget petit four på rommet, velvære, og ikke minst; en fantastisk 4-retters meny i Ekspedisjonshallen, akkompagnert av live jazz. En sen frokost venter dager etter. Våkne opp uthvilt neste morgen til en deilig frokost servert i Ekspedisjonshallen.
Nyttår: TAK
Ta feiringen til nye høyder med denne overnattingpakken som gir deg en 6-retters Chef's Meny på TAK, champagne på rom, tilgang til velværefasiliteter, og en sen frokost dagen etter.