no

THE INKOGNITO WAY

Villa Inkognito er en privat hideaway. Våre gjester skal kunne trekke seg ubemerket tilbake – i en villa som preges av generøsitet og varme, og samtidig er dynamisk og levende. De åpne værelsene i første etasje, er alle utsmykket på hver sin unike måte; ulike farger, materialer og mønstre, som er med på å gi en følelse av å reise. Litt som Dorothys opplevelse etter å ha landet i Oz…

PIPKIN KITCHEN

Vårt kjøkken ved navn “Pipkin Kitchen” en åpen plass hvor folk samles, akkurat som i et privat hjem. Frokostkokken vår står tidlig opp for å gi våre gjester en god start på dagen, og serverer retter tilpasset enhver smak. Frokosten kan nytes på kjøkkenet, i en av stuene, eller serveres på rommet.

SPECTRE BAR

Nyt vårt utvalg av forfriskninger hele dagen, eller la din private vert mikse en cocktail eller to i Spectre Bar, vår intime og koselige Honesty Bar.

POPPY LIBRARY

Det er få ting som slår følelsen av å lene seg tilbake og koble av med en god bok. I vårt bibliotek, Poppy Library, er alt tilrettelagt for nettopp det. Veggene er dekket av vakre, håndlagde tapeter fra Frankrike, med vakre motiver; Buddhistiske pagoder og kirsebærblomster, er forsiktig trykket på en tobakksbakgrunn med kobolt, cerise og antikke gulldetaljer. Stolene er behagelige, og godsaker fra kjøkkenet er alltid tilgjengelig. Med andre ord - den perfekte settingen for å slappe av og unne seg et eventyr eller to - samt et generøst kakestykke fra vårt prisvinnende konditorteam.

BARGELLO SNUG & THE RUBY ROOM

Villa Inkognito er også det perfekte stedet for private sammenkomster. Gjestene kan samles i Bargello Snug for møter, eller nyte et bedre måltid i spisestuen The Ruby Room. Her kan vi servere mat laget av vår private kokk - eller mat fra en av Sommerros fem restauranter.

VELVÆRE

Våre gjester har tilgang til alle fasiliteter og tjenester som tilbys på Sommerro, inkludert fem restauranter og barer, vårt roof top basseng og badstue, samt Vestkantbadet - et 1400m2 stort velværeparadis, som inkluderer et stort utvalg av helse-, velvære- og skjønnhetsbehandlinger og et 400m2 treningsstudio. Hvis du foretrekker å trene i mer private omgivelser, er du velkommen til å benytte Villaens egne intime, men fullt utstyrte, treningsstudio som ligger i underetasjen. Vi kan også tilby personlig trener, Sommerro har noen av landets beste.