Tower Room

Det er ingen andre rom i toppetasjen på Villa Inkognito, noe som gjør Tower Room perfekt for å skape din helt egen hideaway story. Nyt vakre håndlagde detaljer som spesialdesignede lenestoler og en stor dobbeltseng innrammet i eik med utskårne lilypad-motiver som minner om Gerhard Munthe sine malerier. Det eksklusive badet har walk-in rain shower.

Fra Tower Room kan du ta heisen rett ned til første etasje, hvor vår kokk serverer frokost i det åpne kjøkkenet. Hvis du ønsker å spise frokost “i tårnet”, kan det selvfølgelig også ordnes.

Stort bad
Separat walk-in rain shower
Spesialdesignet seng fra GRECODECO (180cm)
Madrass fra Svane
Komfortable lenestoler og tilhørende bord
Utsikt over Solli plass
Frokost tilberedt av vår private kokk
En velfylt minibar med forfriskninger og snacks
Inngang til Vestkantbadet
Tilgang til rooftop pool & badstue på Sommerro
30 m2
Rooftop Pool Sauna

Standard Room

Perfekt for partur, forretningsreisende eller osloborgere på jakt etter en eksklusiv hideaway-opplevelse.

Superior Room

Superior-rommene har det lille ekstra. De er designet med deg i fokus, og er et perfekt sted for å trekke seg ubemerket tilbake.

Deluxe Room

De over 30 kvadratmeter store Deluxe-rommene oppleves som romslige. Rommene oser av skreddersøm og håndlagde detaljer, og er ideelle for både business og pleasure.

Suite

Omgi deg i luksus i en av våre vakre suiter! Rommene er generøse både i størrelse og opplevelser. Hver av suitene har utgang til egen balkong, og kan kobles på Deluxe-rommene for enda mer plass.

Villa Inkognito

Leter du etter den ultimate, eksklusive og private home-away-from-home opplevelsen? Book hele villaen til din spesielle anledning.