Villa Inkognito

Ved å booke villaen i sin helhet, har du full tilgang til de 11 eksklusive soverommene, en spisestue, et åpent kjøkken, et bibliotek, en honesty bar og et treningsrom. Vår private frokostkokk står til din disposisjon. Vi kan også arrangere en privat kokk til alle andre måltider, som lager mat basert på dine ønsker.

Villaen er stor nok til å huse opptil 22 overnattingsgjester. Hvert av soverommene er unikt designet, og varierer i størrelse fra standardrom til store suiter.

Fra villaen har du tilgang til to private balkonger og hage, samt alle fasiliteter på Sommerro, inkludert Vestkantbadet.

Vårt personale og din private vert vil sørge for å imøtekomme alle dine forespørsler og ønsker.

11 rom & suiter
Bibliotek
Spisestue
Honesty Bar
Åpent kjøkken
Frokost tilberedt av vår private kokk
Gym
2 x 17 m2 balkonger
Spesialdesignede senger fra GRECODECO
Utsikt over Solli plass
Privat vert
Tilgang til rooftop pool & badstue på Sommerro
Inngang til Vestkantbadet

Leter du etter den ultimate, eksklusive og private home-away-from-home opplevelsen? Book hele villaen til din spesielle anledning.

Rooftop Pool Sauna

Standard Room

Perfekt for partur, forretningsreisende eller osloborgere på jakt etter en eksklusiv hideaway-opplevelse.

Superior Room

Superior-rommene har det lille ekstra. De er designet med deg i fokus, og er et perfekt sted for å trekke seg ubemerket tilbake.

Deluxe Room

De over 30 kvadratmeter store Deluxe-rommene oppleves som romslige. Rommene oser av skreddersøm og håndlagde detaljer, og er ideelle for både business og pleasure.

Suite

Omgi deg i luksus i en av våre vakre suiter! Rommene er generøse både i størrelse og opplevelser. Hver av suitene har utgang til egen balkong, og kan kobles på Deluxe-rommene for enda mer plass.