Ring inn det nye året på Sommerro

 Enten 2022 har vært livets beste år eller en humpete vei, avsluttes året med stil på Sommerro. Pakk med deg finstasen og sjekk inn for et herlig to dagers opphold for den beste avslutningen på det som har vært - og starten på det som kommer. Varmt velkommen til feiring på Frogner!

NYTTÅR I EKSPEDISJONSHALLEN

La oss gjøre årets siste dag til årets beste dag! Vi serverer en nyttårsmiddag i Ekspedisjonshallen, spretter Champagnen og fyrer opp husbandet for en magisk nyttårsstemning. To Søstre er åpent for drinker både før og etter middag.

En natt på Sommerro Nyttårsmiddag i Ekspedisjonshallen Et glass Champagne Frokost Sommerro husband
NYTTÅR MED DELING & DRINKS

Livet er best når det tilbringes sammen med de man er glad i. På nyttårsaften serverer vi en delemeny på Izakaya, så du kan dele mat, minner og forventninger til det nye året med dine kjære. Det finnes ikke et bedre sted å være ved midnatt enn på Izakayas terrasse, med utsikt over hele Oslo og fyrverkeri så langt øye kan se.

En natt på Sommerro Klassisk Izakaya-delemeny Et glass Champagne Frokost Live DJ og utsikt over hele Oslo
NYTTÅR PÅ TOPPEN AV OSLO

Tilbring nyttårshelgen på topp. Vi ringer inn i det nye året med utsikt over hele Oslo, en 6-retters nyttårsmiddag og et glass Champagne å skåle med når himmelen lyses opp ved midnatt. Senere kan du synke ned i en myk seng og starte den nye året med en deilig frokost.

En natt på Sommerro 6-retters nyttårsmiddag på TAK Et glass Champagne Frokost Live DJ og utsikt over hele Oslo